oyun içi uçuş düzenleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _____§КЧJΛĈКΣЯ¯¯¯¯¯ tarafından 1 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şimdi oyunda uçuş düzenlerinin olduğu yere bastığımda sağa doğru giden bir ok çıkıyor ve ona bastıkça sağa doğru ilerliyor.

bende vip olmadığı için ben bu uçuş düzenlerini oraya basarak savaş esnasında değiştirmek zorunda kalıyorum, orayı açık bırakıp bana lazım olan düzene basabilmek için sağa kaydırıyorum çünkü o tarafta kalıyor benim istediğim düzen, fakat 2. konfiye geçtiğimde o sağa kaydırdığım kısım başa geliyor, yani yeniden sağa kaydırmam gerekiyor, ilk durumuna dönüyor

ben istiyorum ki uçuş düzenlerine bastığımda üstte çıkan düzenler benim istediğim gibi şekilde sıralansın, kredili kalkan sağlayan tasarım falan duruyor ve boşuna yer kaplayıp benim işimi zorlaştırıyor, üstteki sırayı kendim nasıl ayarlayabilirim, tutup araya sokmayı denedim falan olmadı hélp mé!

2. Bunun bir çözümü malesefki yok vip'lik cekmekden baska, ben vip ken 3 slot sırası varken dahi yetmiyor slot yuvaları oyuncunun istedigi kadar olmalı bence

3. Darion26

Darion26 User

Konu olarak açarsan çok destek alır :) bu arada credililer satılıyo galiba.

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  4. Malesef isteğimize göre sıralayamıyoruz.

Çözüm olarak;
    1. İstediğiniz uçuş düzenini hızlı slota koyabilir
    2. Kredili uçuş düzenlerini satabilirsiniz. (Hangar>Ekipmanlar bölümünden)

5. credililer satılıyor ama bende tüm uçuş düzenleri var, doğal olarak 10 tane slota

x1 x2 x3 x4 rsb sab ema mayın burgu kalp koyduğumda başka yer kalmıyor, bunun halkası iç içesi kalbi güvesi elması yarasası yengeci bir sürü var yine yer yetmiycek, credilileri satsam bile, onalrı kendi istediğimiz şekilde sıraya koysak daha iyi olur bence

6. Tek çare vip almak.

7. hesap yabancı ülkeye kayıtlı olmasa alacam, ikametgah falan alıp düzelttirtmem lazım ona da vaktim yok şimdilik

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.