Öneri Oyun içi yardım :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ЩĪĿĿǤЄƚƚĦЄRЄØИЄÐÂ¥ tarafından 29 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese merhaba oyunda artık ne yapsam diye düşünmekten bıktım yani belirli önceliğimizin olması gerektiğini düşünüyorum gemi özelliklerini versem ne yapmam gerektiğine yardımcı olurmusunuz ? :)

Gemi Goliath - Full iris - Full kalkan - full lf3 1 lf4 - 3 havoc - 22 arge - vs

lütfen yardımcı olun....

2. Öncelikle havocları fullemeni öneririm. Pet'in iyi ise pvp de kutu toplayabilirsin. Sanırım bu gece x2 kapı ödülü etkinliği gelicek zeta aç havoc çıkarsa zaten 2 tane verir.

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuzu uygun bölüme taşıyorum , tavsiye istediğiniz konuları yeni başlayanlar bölümüne açınız.

Keyifli forumlar

4. DPrealslim

DPrealslim User

kapı açıp havoclarını tamamla kapı açtıkça argende 24 arge olur kutu anahtarı al kutu aç hem lf4 hemde apis zeus felan dizersin iyi şanslar :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.