oyun için düşünceler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___katakulle tarafından 26 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle herkese merhaba. ben bu oyuna ilk çıkığı gün başladım. oyundaki toplam oyuncu sayısı sadece 40 küsürdü. herkes port ne lordakia nerde prometium ne gibi sorular sorardı chatten. günler geçti oyuncu çoğaldı. güzel arkadaşlıklar kuruldu kimisi ile sanal arkadaşlıktan çıkıp reele kadar uzandı. yani ben bu oyunun en basit halinden bugünkü haline kadar geçen süreçte cm den fm ye fm den admine kadar tüm yönetimden tutun oyun içindeki değişimin içinde 2 ay dışında tamamen bulundum. ama artık görüyorum ki oyunda ki o eski hareketten eser kalmadı

oyunun eski haline bir nebze de olsun dönmesi için benim bazı önerilerim var( her ne kadar değerlendirilmeyecek olsa da yazmak istedim)

1- öneri: oyundaki npc lerin verdiği ödüllerden uridium ve credi 2 ye katlanmalı tp ve şeref için bir fikrim yok. sebep: oyunda birşeyler yapmak milyonlarca uridiuma tekabül ediyor. bu öneriyle gelişme süresi yarı yarıya kısalacağından savaşan oyuncu sayısı artacaktır.
    2- öneri: kutular ödülleri belli bir yüzdelik oranda arttırılmalı; gg arttırılabilir mi fikrim yok. sebep: tabiki 1. öneride ki gibi gelişme
    3-öneri: oyuna yeni bir kalkan türü getilmeli ve ulaşılması lf4 kadar zor olmamalı. sebep: tek bir oyuncu portun içindeki zayıf bir oyuncuyu 1-2 saniyede kesebiliyor. ya da 2-3 tane oyuncu tek bir oyuncuyu yine 1-2 saniyede kesebiliyor. bu kalkan türüyle gemi dayanıklılığı bir nebze olsun artacak ve sonucunda savaşlar daha uzun ve keyifli olabilir.
    4- öneri: vegaya goliath gibi farklı özellikleri olan tasarımlar eklenmeli. sebep: vegayla oynamayı seven oyuncular için güzel bir seçenek olabilir. sinek aegis ve citi için bu konuda bir fikrim yok. çeşitli özellikler ile aşırı güçlü olabilirler.
    5- öneri: görevler eskiden olduğu gibi daha cömert ödüller vermeli. sebep: yüzlerce uber npc ya da binlerce korsan kesip 5k-10k gibi basit ödüller biraz abes kaçıyor.
    6- öneri: uridium la alınan malzemeler tekrar uridium ile satılabilmeli. tabi ki satışta alış fiyatına göre düşük olmalı ama ne kadar düşeceği tartışılarak karar verilmeli. buradan şu sonuç çıkarılmasın. şimdi tutup ticaretten aldığın lf3 ü ya da jeneratörü credi ile alıp uri ile satmak olmaz. bunun için de şu şekilde bir önerim var. misal uridium ile alınan lf3 üstünde küçük bir yıldız olsun. ama ticaretten alınan lf3 de bu yıldız olmasın. özellik olarak ikiside birbiri ile aynı özelliği yani 150 hasar versin. satılırken ticaretten alınan kredi ile dükkandan alınan uridium ile satılabilsin. kutudan çıkanlar ise şansa bağlı olarak yıldızlı ya da yıldızsız olsun. ayrıca diyebilirsiniz ki milletin eskiden aldığı silahı kalkanı hızı dükkandan mı ticaretten mi aldı ne bilelim biz deme hakkınız var.bunun için envanterdeki eski silahlar bu yeniliğe dahil olmasın. sebep: lf 3 işini bırakıp lf4 olayına giren bir oyuncu bunları dönüştürerek başka bir eksiğini bir nebze olsun tamamlayabilir.
    7-öneri : her şirketin kendine ait paladium haritası olsun. sebep: her serverı ayrı ayrı bilemem ama bir çoğunda bazı şirketlerin ezici çoğunluğu ya da gücü oluyor. bu sebeple diğer şirketler de ki zayıf oyuncular bu fırsatı değerlendiremiyor. zayıf kalan şirket oyuncularına da gelişme fırsatı verilmeli ki oyun daha rekabetli ve daha adil olabilsin. bunlara bağlı olarak gelişemeden güçlü oyunculara yem olan küçük oyuncular da oyunu bırakma sayısı bir hayli azalır diye düşünüyorum. not: haritalar dokunulmaz olmamalı elbette. baskın atmak isteyen gidip her şirketin pala haritasını basabilir.
    8-öneri : gemi içindeki silahlar full lf4 olunca farklı bir renk olmalı. sebep : oyundaki küçük bir değişiklik bile insana haz verebiliyor :)
    9-öneri: rütbe sistemi ve görüntüleri değişmeli. beyaz çizgiler falan pek hoş görünmüyor. ayrıca mmo nun rütbeleri kırmızı, eic de mavi, vru da yeşil olursa daha hoş olabilir. sebep: tekrar söylüyorum küçük değişimler büyük hazlar verebilir :)
    10- öneri: korsan kutularından elit cpu lar çıkmalı. örneğin roket hızını 3 kat arttıran bir cpu ya da mayın süresini %75 kısaltan bir cpu gibi yeni elit cpu lar çıkma olasılığı düşük bir şekilde darkorbite dahil olabilir
    11- öneri: uridium fiyatları Türkiye şartları baz alınarak azaltılmalı. sebep: almanya da ki oyuncunun alım gücüyle Türkiye de ki oyuncunun alım gücünün kesinlikle aynı olmadığını hepimiz biliyoruz. bu konu kesinlikle tartışılmalı ve fiyat politikasın da değişikliğe gidilmeli diye düşünüyorum.

aslında daha bir çok öneri sunabilirim. belki değerlendirilir diye üşenmedim birşeyler yazmaya önermeye çalıştım. okuyan herkese teşekkürler, iyi oyunlar...

ÇORBACI bunu beğendi.
  2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bu maddelerin birçoğu olmalı ama tabiiki hemen hemen hiçbiri olmayacak belki görsel değişiklikler olabilir oda ezik oyuncu için bir anlam ifade etmez.

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.