oyun için gerekli pc özellikleri ?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve perperok tarafından 9 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. perperok

perperok User

merhaba darkorbiti en yüksek kalitede 40v40 savaşlarda hiç kasmadan oynamak için gereken laptop özellikleri nelerdir

2. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Belirtilmiş herhangi bir minimum sistem gereksinimi bulunmamaktadır. Üyelerimiz kendi sistemlerini ve aldıkları FPS'leri belirtirlerse ortalama bir fikir oluşacaktır diye düşünüyorum.
    Benim kullandığım sistemde;
    i3-4160 CPU
    8 gb Ram DDR3
    2 gb GT1030 GPU
    Bu özelliklerle yüksek ayarlarda haritalarda 50-60 FPS arası dolaşabiliyorum. Toplu savaşlara ve ya kalabalık haritalara(5-x, x-6 gibi) girdiğimde bazı efektleri kısmak durumunda kalıyorum. FPS 25-35 arasında gidip geliyor. (3D)
    Buradan da FPS hakkında genel bilgi ve arttırmak için yapılacak ipuçlarını inceleyebilirsiniz. SSS:FPS ( Frames Per Second ) Hakkında Bilgiler

İyi forumlar.

3. perperok

perperok User

teşekkür ederim sayın adminim diğer arkadaşlarında görüşlerini almak lazım

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Zamanında benzer bir konu için yazdığım mesajdaki detayların işinize yarayacağın düşünüyorum.

İyi forumlar.

Minerva ve Manitu bunu beğendi.
  5. İlginçtir ki bende fps 7 8 filan gösterse de en ufak kasma olmuyor , harita dopdolu olsa bile