Oyun için işlemci önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆☆FЄTİH☆☆ tarafından 28 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarımın işlemcisi yandı ve yenisini almak istiyorum, AMD Athlon 3000 kullanıyordum.

Şimdi alacağım işlemciyi sadece darkorbit için kullanacağım diğer oyunlarda kullanmayacağım. işimi görecek bir işlemci önerisi bekliyorum.

FSP yi etkiliyor mu bilmiyorum ama eğer öyle ise onu 50 fps nin üzerinde olmasını sağlayacak bir ürün olabilir

teşekkürler

2. Merhaba ,

Uzun zamandır pc donanım v.b. şeyleri araştırmadığım için birşey söylemek istemiyorum. :) Çünkü takip etmediğim için farklı modeller çıkmıştır. :D

İyi forumlar.

3. konuyu gördüm ve hemen hesap açtım :)
    intel i3-4150T işlemci ile bu oyun maks ayarda 60 fps (cubiyi bilmiyorum) oynanılabiliyor. 4 gb ddr3 ram (fazla hızlı olmasada olur.) de olursa bu oyunu rahatlıkla oynayabilirsin.

4. DELI•VAR

DELI•VAR User

ne kadar ram o kadar hızlı oyun =)

5. öyle bir hesap yok ancak şöyle düşünebilirsin; ne kadar vasat işlemci o kadar bol ram. yani işlemcin vasat ramin bolsa performans çok değişmez. bu oyun için önemli olan işlemci. 4 gb ramden sonrası gereksiz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.