Oyun içinde tam performans almadığımı düşünüyorum yardım edin lütfen!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve уєηι●¢єяι[тüяк] tarafından 4 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Çoğu oyunu rahat rahat çalıştıran bilgisayarım darkorbitte özellikle Cubikon keserken 5 fps ye kadar düşüyor. Bilgisayarımın bu kadar kötü olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Bilgisayar özelliklerim bunlar :

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Aralık 2014
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İlk olarak üyelerin link paylaşımı güvenlik nedeni ile yasaktır.

Lütfen resimlerinizi konuya link olarak değil , Resim olarak ekleyiniz.

Nasıl resim ekleyeceğinizi ; Mesajıma Nasıl Resim Eklerim konusunu inceleyerek öğrenebilirsiniz.

Sorunuza gelecek olursak ;

Sisteminiz Dark Orbit için fazlası ile yeterli

Ancak Dark Orbit ' in tek ihtiyacı sistem özelliği değil maalesef

Flash Player Hakkında Bilgiler

FPS ( Frames Per Second ) Hakkında Bilgiler

Konularını inceleyerek , FPS düşüşü ile ilgili yapabileceklerinize göz atabilirsiniz.

Ek olarak Tarayıcı Geçmişinizi Düzenli Temizlemeyi , Java , Flash Player ve Shockwave sürümleriniz güncelliğini kontrol etmeyi unutmayınız.

Eğer Bilgisayarınız bir Yeni Nesil Lattop ise , Oyun oynadığınız tarayıcının , Ana Grafik işlemcisi ile çalıştığından emin olun.

Son olarak İnternetiniz ortak yada Hızı düşük ise FPS Düşüklüğü yaşamanız normaldir.

Keyifli Forumlar

3. İnternetim ortak değil ve hızı 20 mbps. Gayet iyi internetimden olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca bilgisayarım masaüstü.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen FPS İle ilgili verdiğim konularda ki yörüngeleri deneyiniz.

İkinci olarak Farklı Bir Flash Player tabanlı oyunda buna benzer bir sorun yaşıyor musunuz ?

Keyifli Forumlar

5. Darkorbit dışında Flash Player tabanlı oyun oynamıyorum. Ayrıca FPS ile ilgili verdiğiniz linktekileri yaptım biraz daha arttı gibi. Teşekkür ederim ama bana hala azmış gibi geliyor :( Şuan oynanabilir duruma geldi teşekkürler.

6. Merhaba ,

Etkinlik nedeni ile çok fazla sayıda Protegit çıkmaktadır. Bu yoğunluk haliyle yavaşlama veya oyunda donmalara neden olabilmektedir. Farklı tarayıcılar ile deneyip en iyi verim aldığınızı kullanabilirsiniz. Yandex veya Maxthon genelde iyi deniyor.

İyi forumlar.