Oyun ile ilgili geri bildirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve daSilva21 tarafından 29 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. daSilva21

daSilva21 User

Merhabalar. Oyuna bir kaç sene önce kayıt olmama rağmen bu sene aktif olarak oynamaya başladım. Kendimi geliştirmek çok zor oluyor ve görevleri yaparken sürekli ölüyorum. Bugün kapıların yanında (Saldırıya korumalı bölgelerde) 2 kez öldüm. Daha önce de çok fazla öldüm. Görev yaparak kendimi geliştirmek istiyorum görevlerin bazılarında "Ölmemelisin" yazıyor ama biri birkaç hamlede öldürebiliyor beni. Kapı yaparak geliştirmek istiyorum. 5-3 haritasına gelene kadar yine aynı şekilde ölüyorum. Sizden ricam görev modu ve savaş modu getirmeniz yada bu soruna bir çözüm mahiyetinde cevap vermenizdir. Teşekkür ederim.

2. #Avicenna

#Avicenna User

böyle bi mod gelmez bu oyuna boşuna kendini yıpratma, ben pve oyuncuyum savaşmayı eski versiyonda bıraktım sadece takılmak amacıyla oynuyorum artık. patlamak zor geliyodur sana bence pre çekip 5 2de takıl grup bulursun rahatça. bırak düşmanlar keserse kessin en fazla 10 kere keser takıntı yapan biri. adam kesmek istersen de5 3e gece gir . pc başında olan yok zaten roketle kesersin herkesi

3. daSilva21

daSilva21 User

sağol kardeşim deneyeceğim

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Aslında fikriniz gayet hoş durmakta, fakat oyun bir PvP oyunu olduğundan bu gibi birşeyin geleceğini düşünmüyorum. Dilerseniz Buradaki konuya destek vererek, 16 seviye ye kadar koruma güncellemesi fikrini raporlarımıza eklememizi sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar.