Oyun ile ilgili hata

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve şizofren[HYLT] tarafından 1 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam merhaba Kolay gelsin hayırlı ramazanlar diliyorum

Benim Oyunla ilgili rastladiğim sorunu söylemek istedim ben oyundan cıkış alıp kapattıktan sonra kalkanlara beslediğim seprom tüketiliyor ben oyunda yokken. diğer gün oyuna girdiğimde tekrar beslemek zorunda kalıyorum gemi kapalıyken neden ve nasıl Seprom tüketiliyor. ilgili konuda desteğinizi ve bu konu ile ilgili çalışma yürütmenizi rica ile arz ediyorum iyi günler diliyorum kolay gelsin.

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Oyun kuruldu kurulalı bu böyle bu saatten sonrada değişeceğini sanmıyorum.

3. Hayır ÇORBACI Bir ay önce Böyle değildi kalkana Beslediğiniz Seprom tükenilmiyordu oyunda değilsen tabiki. lakin oyundan cıkış alıp cıktıkdan sonra diğer gün veya zaman Süre zarfında sonuçladiğinda Seprom bittiriyor ve Sen oyunda değilsin. Benim Bildiğim kadarıyla Hasar Desteğide aynı şekildeydi oyundan cıkış aldiktan sonra Süresi kalıyordu şimdi ise öyle değil. Oyunda olmasaniz bile tüketiliyor. hakkın bu ama gel gör ki kimse bir şey demiyor.

4. Merhabalar;

Kalkan ve hıza yaptığınız beslemeler siz oyunda değilken süreleri işlemeye devam ediyor.
    Geminizin güşlenmesi için aldığınız güçlendiriciler siz oyunda değilken süresi aktif değildir.
    Size tavsiyem günlük ne kadar oyunda iseniz beslemeyi o kadar yapmalısınız.

İyi forumlar.

5. Skylabdan 3.000 seprom çek hepsini kalkana ver 30.000 dk kafan rahat :D

6. Bu konuda Şikayettimi Dile getirmek istiyorum. Ben Oyunda Değilsem kalkan ve hıza yaptiğim besleme Tüketilmesin. yani gemi kapalı durumda neden zaman geçiyor ?

7. Merhaba ,

Hız ve Kalkan beslemeleri oyunda olmasanız da azalmaktadır. Bazı paket ve destekler de oyunda olmadığınız zamanlarda azalmaya devam eder. Bu hep böyle yani yeni olan bir şey değildir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.