Oyun İndirmeli Olacak Mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 19 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Darkorbit oyunu indirmeli ne zaman olacak. 1 yıl boyunca bekleyecez mi? Yoksa yılın ilk aylarında gelecek mi? Oyun indirmeli olmalı en kısa zamanda oyunda artık program kullanan gemiler olmayacak. Program kullanan kişilere ban yada ceza gelecek mi?
    Bu konu hakkında bilgilendirmek istiyorum.

2. oben

oben User

bir çok kişinin kafasını meşkul eden bu vahim ve bir okadarda mühim bir soruyu yönelttiğiniz için nekadar teşekkür etsem azdır çok yaşa..evet soruyu duydunuz yetkililer aydınlatırmısınız bizleri.

3. flash desteğinin son bulmasına sayılı günler kaldı , fakat bu konuyla ilgili bir çalışma duyurulmadı.

4. 2020 sonu flash desteği bitiyor. bende sormuştum 2019 sonu zannedip. daha 1 senesi var ama bahsimi oynuyorum 2020 aralık gelmeden darkorbit kılını kıpırtdatmayacaktır.

5. Aery

Aery Guest

Merhaba,

2020 Aralık ayında Flash desteği sona erecek ve indirmeli cliente geçiş yapılacak. Program kullananlar ne zaman ceza alacak bu konuyla iligli şuanda elimde henüz bir bilgi mevcut değil eğer bize bu konuyla ilgili bir bilgi verilirse sizlere en kısa sürede forum üzerinden iletilecektir.

İyi forumlar.

6. Şahsi fikrim eylül ekim aylarında test olarak açılır. Aralık ayında da darkorbitin yaş gününde indirmeli sisteme geçiş yapılır. Bekleyip göreceğiz.

7. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Şahsen bende heyecanla bekliyorum :)

İyi forumlar.

8. O zamana kadar ortada oyun kalır mı ama :D

9. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Merak etmeyin Darkorbit kolay kolay kapanmaz.

İyi forumlar.

GRANDMENTOR_OF_SPACE bunu beğendi.
  10. Kapanmasın zaten açık kalsın geliştirme yatırım yapmasınlar ben tek başımda oynarım :)) yeteri kapanmasın bu oyunu yıllardır oynuuorum

11. Kapanmaz orası kesin de bizlerinde sabırsızlanması gayet normal, çalışmalar çok önceden yapıldı ama bilgi paylaşımı yapılmıyor herkez merak ediyor 1 ocakta ne olacak diye

12. Kapanmaz ama popülerliği düşüyor ve güncel oyunlara göre geri kaldi bence merkez ekibin biraz oyunculara kulak vermesi gerek.
    İlaveten masaüstü sürümün sağlam bir motor kullanması iyi olur aksi halde buglar devam edicektir.

Son düzenlenen: 25 Aralık 2019
  13. modoretörlerde bununla ilgili bilgisi olan kimse yok mu.

14. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İndirilebilir istemci için çalışmalar çoktan başladı ve devam etmektedir. Flash desteği bitince oyun indirilebilir istemci üzerinden devam edecektir.

İyi forumlar.

*-MR.YADEC-=)* ve ☾☆__GÖKMEN bunu beğendi.
  15. Siz iki kıymetli modumuza soruyorum büyük bir ''içtenlikle''

''''''Program kullananlar ne zaman ceza alacak bu konuyla iligli şuanda elimde henüz bir bilgi mevcut değil eğer bize bu konuyla ilgili bir bilgi verilirse sizlere en kısa sürede forum üzerinden iletilecektir.'''''''

Gerçekten bir cezalandırma işlemi yapılacak mı acaba, çünkü forumda gerek okuduğunuz gerekse kapattığınız konuları göz önüne alırsak sizde bu işten epeyce sıkıldınız,

Gerçekten bir cezalandırma geleceğine inanıyor ve temin edebiliyormusunuz??

merak ettim sadece :)

16. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Konuyu kitleyebilirsiniz.

17. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

18. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Ek olarak şunu belirtmeliyim. Eninde sonunda haksız kazanç sağlayan oyuncularla ilgili gerekli yaptırımların geldiği günleri göreceğiz ve büyük bir mutlulukla da ceza alan kişilerin konu açışını izleyeceğiz. :)

İyi forumlar.

*-MR.YADEC-=)* ve ERDALBAGGAL bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.