Oyun kasıyor FPS düşük

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WightPro tarafından 6 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WightPro

WightPro User

pc özellikleri 4gb ram 2gb ekran kartı 64 bit
    internet hızı 16 mbps
    her zaman 3d oynarım
    chrome son zamanlarda aşırı kasıyor 15 fps alıyorum
    Microsoft edge 30 fps bazen 40 ama portaldan atlarken 3 fps kadar düşüyor

hangi tarayıcıyı önerirsiniz yandex demeyin sevmiyorum. mozillada kötü tarayıcı başka tarayıcı varmı :)
    tr3 oynuyorum

2. mozillaya haksızlık yapma guncelenince fln birçok kişi onu kulanır eski oyuncu fln + 5-3 bıraktııgnda yaklaşık 15dk hareketsiz baglantı kopmadan beklior
    onun dışında chrome ve chormenin alt dalı taraycılar
    alt daların ismini vermicem bulursun kendine neden diye sorma gerçekten oyunda yararlı olan şeyler sunuyor 2 portu gorebilion sayfayı uzaklaştırınca :)bu solediklerim hile fln girmior zaten

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Açıkçası bende mozillayı kullanıyorum ve oldukça memnunum.Arada yandexe geçiyorum ve benim sistemime göre bu ikisi daha iyi .Sizin için hangisinin daha iyi olduğu öğrenmek için hepsini deneyerek bilgisayarda ne kadar ram kullandıklarını öğrenmeniz gerekmektedir.

İyi forumlar

4. aynen mozilla bana görede alanında en iyisi.bi ara bendede çok kasılmalar vardı 2d de.oyuna birkaç kez reset geldi düzeldi.chatte oyuncular lag vs. gibi şeylerden bahsediyordu.

5. WightPro

WightPro User

Mozilla indirip denerim. Sorun sadece portalda portaldan atlarken kasma var oyundaki arkadaşlrada sordum kasma var diyorlar.

6. 3D portal atlarken biraz sorun var 2d denedinmi hızlı atlıyor

7. Ben modilla denedim yazı tipini svmediğim için maxthona geçtim ve gayet iyi. Benim pc oyun için uygun değil 1gb ram var gerisini sen düşün :D

8. Merhaba ,

Mozilla , Yandex , Maxthon , Opera yada Safari gibi tarayıcıları deneyebilirsiniz. Tarayıcılara göre oyun performansı değişebiliyor.

İyi forumlar.

9. WightPro

WightPro User

Gerekli cevapları aldım kilitlenebilir

10. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.