Oyun kasıyor mu yoksa bilgisayarımdan mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Soyuz* tarafından 29 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Soyuz*

Soyuz* User

Merhaba arkadaşlar AMD READON 530 2GB harici ekran kartım olmasına rağmen oyundan 20 fps alıyorum yandex tarayıcı kullanıyorum.

Eski bilgisayarımda 512 MB ekran kartı olmasına rağmen daha iyi fps alıyordum.
    Bir ayar yapmam mı gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
    Flaş falan en günceli bu arada.

2. IIFSMII

IIFSMII User

Tarayıcı çalışırken hangi ekran kartını kullanıyor onu kontrol eder misiniz? Dahili kart varsa onu kullanıyor olabilir.

3. Soyuz*

Soyuz* User

Nasıl kontrol edebilirim?

4. Mcqeen

Mcqeen User

CCleaner ile temizlik yap.

5. IIFSMII

IIFSMII User

Hocam yandex simgesine sağ tık yap, şu grafik işlemci ile çalıştır kısmına gel ve amd kartını seç.

6. aynı sıkıntı bende de var resim olarak atma şansınız varmı çünkü dediğinizi bulamadım

7. IIFSMII

IIFSMII User

https://i.hizliresim.com/Z9bp0z.png İngilizce olduğu için kusura bakmayın. Müsait olduğunuz zaman teamviewer ile de bakabilirim.

8. Soyuz*

Soyuz* User

hocam bende böyle bir seçenek çıkmıyor.

9. IIFSMII

IIFSMII User

özel mesaj atar mısınız?

10. Soyuz*

Soyuz* User

Burda öyle bi özellik yok sanırsam,
    Son durumu bildireyim yandex 3 boyutu bile açmıyor desteklenmeyen ekran kartı tarzından bi uyarı veriyor.

AMD sisteminde Yandex’e benim notebookumda olmayan bir ekran kartı atadı çok ilginç durum çözemedim

11. IIFSMII

IIFSMII User

Gelen kutusu diye bi yer var ama ben de bulamadım :D Bence google chrome kullanın daha iyi performans sergiliyor. İşletim sisteminiz nedir?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.