Oyun Kasıyor ! Önerileriniz...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kayıp_Teğmen tarafından 26 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyun çok kasıyor , şu son güncellemelerden sonrada bu iyice sıkıntı yapıyor.

Eskiden çözünürlük ayarı vardı oyunda şimdi yok sanırım bulamadım eskiden kastığı zaman çözünürlüğü düşürüp sorunu çözüyordum şimdi onuda kaldırmışsınız kendi ekran çözünürlüğümüde düşürüyorum yine aynı hatta daha çok kasıyor bu ne iş böyle bi kurtulamadım herşeyi denedim grafiği düşürüyorum oyunun ayarlarından ama ne fayda hep aynı hep aynıı ! Oyunu tam ekran yapıyorum yine kasıyor ve üstelik bunun gibi 2 sorunum daha var.

Bir başka sorunum ise şimdi oyunu Başlat kısmından oyunu başlattım diyelim altta yükleniyor diyor ya işe tam o kısımda pencere değiştirdiğimde ve geri döndüğümde oyuna asla giremiyorum yükleniyor yazısı takılıp kalıyor orda bişey olduğu yok.

Bir diğer sorun ise Oyunun yüklenmesini beklerken hiç pencere değiştirmiyorum sonra oyuna giriyorum kasma yok rahat rahat oynuyorum ama ondan sonra herhangi bir alta attığımda yada sekme değiştirdiğimde oyun kafayı yiyor sonra donma asla geçmiyor , ama Sabahları oyunda birşey yok pencere değiştirsem bile oyun hızlı hiç kasma yok ama akşam vakitleri felan yani günün belirli saatleri oyuna bişeyler oluyor ne yapıyorsanız yapmayın yada lütfen çözün şu sorunu kafayı yiycem:eek::eek::eek::eek::eek::(:mad::mad::mad::mad::mad::confused::confused::confused::confused::confused::confused:o_Oo_Oo_Oo_O

Hiç bizi tınlayan bile yok ya ... Yaw bi yardım edin sadece 2 kelime bu kadarmı değersiziz sizin için ! Darkorbitin en iyi çalıştığı tarayıcı hangisi yani tavsiye ettiğiniz bişeyler olmalı mutlaka hadi ama yhaw

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Aralık 2013
  2. edo

edo User

nefessiz yazmışsın ne diyelim okumaya üşendim :D:D

3. HüSeYiN38

HüSeYiN38 User

Arkadaşlar Darkorbiti En İyi Çlıştıran Tarayıcı Google Chrome dir ve Geçmiş Bölümünü Sürekli Temiz Tutarsanız İyi Olur

4. Merhaba ,

İlk olarak bağlantı durumu , pc performansı , tarayıcı durumu ve flash player gibi etkenlere göre değişebilir. Sık sık tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyin. Ayrıca Flash player güncelliğini kontrol edin ve ayarlarını yapın.

Sağ tıklayın ve Ayarlar'a basın.

Daha sonra ilk baştaki bölüme

Donanım hızlandırmayı etkinleştirin.

Son ayarlama ise 3. sıradaki bölüm.

Buradan da depolamayı manuel olarak en sona getirin ve Sınırsız yapın.

Flash Player daha iyi verim sağlayacaktır.

- Yükeleme penceresinde yükleme tamamlanıp BASLA yazısı gelene kadar beklemezseniz takılı kalabiliyor ama beklerseniz sorunsuz olarak yükleme tamamlanıyor.

- Tarayıcı olarak ise Google Chrome yada Yandex'i önerebilirim.

İyi forumlar.

5. Bilgisayarım her oyunu kaldırıyor dediklerinizinde hepsini yaptım ama yine kasıyor neyse böyle oynycz artk ne yapalm

6. Bende de aynı :D

Oyuncu isimleri,hammaddeler kapalı,arka görüntü yok,iris yok,gemi geliştirmesi yok vs. yine aynı :D

7. KARANLIK

KARANLIK User

Ekran kartı driverinizi güncelleyiniz.Mutlaka yararı olacaktır.Ayrıca ekran kartı ve ram değeriniz nedir acaba ?

8. Sizin dediğiniz gibi yaptım az da olsa düzelme var.

9. Merhaba ,

Bizlerin forumda yapabilecekleri ve önerebileceğimiz çözüm yolları bellidir. Eğer alternatif çözüm önerileri işe yaramıyorsa ve genel bir sorun yoksa yapabileceğimiz birşey yok maalesef. Ya support'a yazacaksınız ki sorun oyundan değilse onlarda birşey yapamaz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.