Oyun Kasıyor?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Soyuz* tarafından 24 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Soyuz*

Soyuz* User

Merhaba arkadaslar oyun bir kaç gündür ciddi kasmaya başladı pc den mi acaba çerezleri falan sildim her şey güncel.
    PC nin özellikleri.
    Mac OS X
    2.4 GHZ INTEL CORE 2 DUO
    3GB 667 MHz DDR2 SDRAM
    Ekran Kartı :
    ATI,Radeon 512 MB
    tarayıcı Google Chrome
    normalde 30 küsür fps de oynarım bu aralar çok kasıyor ve herkes oyunun kastığını söylüyor.

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Oynadığınız server neresi onuda söylermisiniz.

İyi Forumlar.

3. Soyuz*

Soyuz* User

TR3'te oynamaktayım modum.

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bilgisayardan pek anlamam ama ekran kartınız düşük eski bir bilgisayarım vardı ondada kasma sorunları yaşıyordum 512 mb lıktı. FPS düşüktü. Sizin fps nizde biraz düşük. Ayrıca kasmaması için 3d oynayabilirsiniz. Tabi oyun ayarlarını en düşüğe ğetirirseniz daha çok verim alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Soyuz* bunu beğendi.
  5. Soyuz*

Soyuz* User

FPS 37-38 arası benim bilgisayarım windows olmadığı için bu özellikler MAC OS çok hafif bir sistem olduğu için çok rahat çalıştırabiliyor.Ama doğru çok iyi bir sisteme sahip değilim, grafikler iyi de ve 3D oynuyorum bugünlerde sanki oyunda bir şey var çok kasmaya başladı.
    Bakalım oyuncular ne diyecek onlarda sorun yaşıyorlar mı acaba.
    Bu arada dikkate alıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum. :) Geçen konuda biraz azar yemiştim ama :))

6. Etkinlik nedeniyle kasmalar oluyor hitacın bitmesini beklemek lazım. Ayrıca chrome yerine maxthon öneririm. İşlemci neredeyse benimkiyle aynı chrome çok kasıyor ama maxthon çok rahat.

Soyuz* bunu beğendi.
  7. Soyuz*

Soyuz* User

Maxthon deneyemedim ama simdi deneyeceğim.
    Bir çok tarayıcı denedim de chrome en iyisi MAC OS için konuşuyorum tabii.

8. işletim sistemi hakkında bilgim yok fakat donanım pek yüksek değil, tarayıcı değişirsen belki sorunun bir nebze olsun çözülebilir. Chrome iyidir fakat ram de boş yer bırakmadığı için bir süre sonra kasması kaçınılmaz oluyor.

Soyuz* bunu beğendi.
  9. Soyuz*

Soyuz* User

Teşekkürler donanım çok yüksek değil biliyorum :)
    Ama oyun indirmeli olmalı artık böyle sürekli sorun yaşıyoruz.

10. Önce benim sistemi yazıyım.

İntel Core 2 Duo 2.2 GHz
    NIVIDIA Geforce 7300LE
    1 GB 667 MHz DDR2 Ram
    Windows 10

Bu durumda maxthon ile 28-30 fps görünüyor chrome ile npcye tıklamak ölümlük. Ekran kartın hakkında bilgim yok ama genel olarak benimkinden iyi.

Soyuz* bunu beğendi.
  11. Soyuz*

Soyuz* User

Siz ram yükseltebilirseniz iyi olur pek anlamam ama yakınmıs baya sistemler ama şöyle bir şey var windowsun sıkıntısı var donanımı kullanma kısmında.
    Kötü haber ise Maxthon browser'a sistemim yetmiyor yani daha güncel bir sürüm istiyor bende yükseltmek istemiyorum çünkü bu iMac en iyi bu sistemde çalışıyor mozillayı da denedim berbat oynanıyor.

12. Ram yükseltemem çünkü pc ölümlük :D 8 yıl oldu para harcamaya değmez.

Soyuz* bunu beğendi.
  13. Soyuz*

Soyuz* User

O zaman yenisini almak daha doğru olur :)
    Hocam siz hangi serverde oynuyorsunuz sorması ayıp?

14. En kötü ve sorunlu olan TR1'de oynuyorum.

Soyuz* bunu beğendi.
  15. Soyuz*

Soyuz* User

Bende tr3'de oynuyorum bizim serverda pek iyi değil.

16. Merhaba ,

Uzun zamandır oyun için Chrome kullanmıyorum. Bir süre Yandex kullandım daha sonra Maxthon'a geçtim. Genel olarak bazen Yandex bazen de Maxthon kullanıyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.