Oyun Kasma Ve Donma Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^BlackSnake^^ tarafından 14 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar önerilen herşeyi yaptım ( çerez-önbellek silme,antivirüs programını kapatma,tarayıcı değiştirme,chrome://plugins ' ten 2.ci flash eklentisini kapatma,adobe flash player güncelleme vs. ) ama darkorbit bende çok kasıyo bi uzaylıya saldırıyorum 2-3 el ateş ediyorum 1 saniye donuyo sonra bi bakıyorum etrafımda devolar var ve patlamışım ama gece 12'den sabah 9 a kadar hiç kasmıyo acaba sorun server yoğunluğundan mı ? bana bi yol gösterin gerçekten oyundan soğuyoruz arkadaşlarımda mağdur

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhaba

Bilgisayar özellikleriniz ayrıca internet hızı büyük rol oynuyor.Oyunla birlikte internet üzerinden şarkı video veya interneti meşgul eden program kullanmayınız.

İyi forumlar

3. internet hızım 150mb fps 60 , sadece oyun sekmesi açık başka hiçbirşey açık değil

4. Prophecy

Prophecy User

Peki benim günahım ne en yüksek hızda internet çerezler otomatik siliniyor,flash player en son güncelleme,bilgisayarım malum ağır oyunları kasmadan oynama imkanı sağlıyor ama darkorbit'te donuyor...
    ayrıca tüm tarayıcıları da denedim yine de donuyor...

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Darkorbit yüklemeli bir oyun olmadığı için veri akışı çok yüksek olabiliyor siz ne kadar internetim hızlı da deseniz maalesef bir yavaşlama olmakta yani çok iyi bir pc olması oyunda aksamalar donmalar olmuyacağı anlamına gelmez ama ekran kartınız iyi ise donmalar çok olmuyor örnek verecek olursam ben ankarada merkezde oturuyorum ve benim internetim gerçekten iyi ama ekran kartı olarak ilk başlarda 1 gb kullanırken ne zaman bozuldu ozaman eski kartım olan 512mb geri döndüm şuan 1gb den aldığım hazzı maalesef alamıyorum ve ramlerimde hiç bir sorun yok 4gb ram takılı ama ekran kartı iyi olmadığı için bazen çok zorlandığım zamanlar oluyor şuan laptop kullanıyorum i5 işlemcisi var ve ekran kartı iyi düzeyde ve bir takılma çok nadir yaşıyorum yani işin özü biri olurken biri maalesef olmayabiliyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.