Oyun kasması ve Fps düşüklüğü Portaldan Açılma sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KAÇKİŞİARASINDA tarafından 4 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam herkeze.

amd fx 8320 işlemci , 8 gb ram , asus M5A99X evo R2.0 ana kart , Win7 64 bit bilgisayar özelliklerim netim 35 mgbit kota aşınca 16 mgbit ay sonuna kadar.

cmd komutu ile dns önbelleğini temizleme , temp %temp recent prefct v.s dosyaları ile tarayıcı çerezlerini temizleme ve crome güncel sürüm adobe güncel sürüm kullanma ayrıca adobe ayarlarından global depolamayı sınırsız yapma

bios ve ekran kartı sürüm gücellemesi tamam .

tüm bu bilgiler karşısında neden fps düşük cubi prolarında bile işaret alınmayacak kadar kötü oyununum , neden savaşırken portal geç açılıyor hatta portal atlayışı sonrası gemi neden korumalı bölgeden kayıp harita ortasına gidiyor ? gemi kovalarken neden bir var bir yok oluyor gemiler ....

bu konuda mod yada forum sevdalısı bir arkadaş bilgi tiyo verirse sevinirm lütfen hemen kapamayın modlar bu konuyu .

2. Konuya bakacak mod yokmu teknik konu değil mi genel sorulara mı açsaydım konuyu ? ilgilenecek mod yok mu forum yetkilisi ?

3. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Bilgisayarınızı mümkün olduğu kadar yalın hali ile kullanmaya çalışınız.

Farklı tarayıcı deneyiniz. Bula bilirseniz Süper Fast Tarayıcıyı indirin ve farkı göreceksinizdir.

Varsa eğer Antivirüs programınızı oyun esnasında kapatınız. Oyun esnasında farklı programlar açmayınız.

Bunlara rağmen hala kasmalar söz konusu ise arka planda çalışan programlar var mı göz atınız.

Bu Konuda pek iyi değilim bakalım arkadaşların fikri ne olacak.

iyi forumlar.

4. defender var gerçek zamanlı korumayı kapalı tutuyorum sürekli başka virüs porg. yok arka plan gelince 0 neredeyse sadece tarayıcı crome açık oyun açık ama buna rağmen bu sorunlar oluyor super fast denerim bulup ama birşey değişeceğini sanmıyorum har dosyası atmak bile tatmin etmiyor supportu ikna olmuyorlar hata illaki bende benim pc de yada netimde :) kargo ile merkezinize hediye edicem pc en son o olucak :) varsa bu konulara aklı bilgisi çalışan başka bir yetkili buyursun yazsın ben aklıma gelmeyenleride eklerim

5. Gemiler önünüzden gidip kayboluyor ise sorun büyük ihtimalle lag ya da pingden kaynaklı modeminize çok sayıda cihaz bağlanıyor ise genelde ping süreleri artar bu da oyunda gecikmelere neden olur.

FPS konusuna gelirsek Nvidia kartlarda optimus denen bir teknoloji vardır. Bu kısaca işlemci içindeki düşük güçlü grafik kartı ile normal ekran kartınız arasında kullanılan uygulamaya göre sürekli geçiş yaparak enerji tasarrufu sağlar. Eğer oyunun tüm ayarlarını düşüğe alırsanız bilgisayarınız bu oyun için işlemcinin grafik kartını kullanır ki bu kart düşük güçlüdür bu yüzden düşük FPS alırsınız. Eğer ayarları yükseltip 3D modunda kullanırsanız büyük ihtimal bu kez devreye ekran kartınız girecektir ve bu sayede FPS'niz artacaktır. Bu değindiğim teknolojinin aynısı AMD işlemciler içinde geçerlidir sadece ismi farklı şimdi hatırlayamadım.

6. İntel ekran kartı için bi bilginiz var mı gerci fps 3d de gayet iyide 2d de hüsran

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

İntelin ekran kartı bildiğim kadar bilgisayarın içindeki tümleşik olan kart. Pek bir performans beklemeyin. Bazı bilgisayarlarda 3d yi açmıyor bile.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.