Destek Oyun Kasması

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve BaTe60 tarafından 22 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BaTe60

BaTe60 User

FPS düşmesini çok yaşıyorum. Mimesis kapısında, patladığımda işte konfi değiştirdiğimde sürekli bir FPS düşüşüm var. Savaş sırasında 10 15 gemi geldiğinde özellikle 4-5 FPS lere düşüyor, herhangi bir ayar nasıl yapabilirim ? Client kaynaklımı yardımcı olabilecek var mı ? 2D 3D Fark etmiyor ikisindede yapıyor büyük ayarları denedim yüksek,orta,düşük.

PC özellikleri
    İşlemci: i5 12400f
    Ekran Kartı: RTX 3070 Tİ
    Ram: XPG Gammix 32 GB 3200 Ram
    Ana Kart: Asus B660M-E

2. bunun çok fazla bir yöntemi yok oyunun FPS problemi çıktığı ilk günden bu yana varolan ve bilinen bir sorun sebebi ise Tarayıcı tabanlı bir oyun olması. Client her ne kadar indirilebilir olsa da aslında o da bir DarkOrbit tarayıcısı. Grafikleri düşürmeyi deneyebilirsin....

BaTe60 bunu beğendi.
  3. BaTe60

BaTe60 User

Tarayıcı olduğunu anladım da işte belki nvidia ayarlarından veya bu client içinden birşeyler yapabiliyoruz diye düşündüydüm belki bilen vardır filan

4. Unty gelmeden bu sorun çözülmez istersen en iyi işlemcin ekran kartın olsun

BaTe60 bunu beğendi.
  5. promacc14

promacc14 User

Benim de hemen hemen seninkine yakın bir sistemim var.

Konfi değişiyorum, donuyor, güzel şiirler söylüyorum darkobite,
    Porttan atlıyorum, donuyor, kulağını çınlatıyorum iyi dileklerimle darkorbitin
    Ema atıyorum, donuyor, övgülerimi sunuyorum darkorbite
    .
    .
    .

SGA.BaRBoSsA.EİC.TR bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş