Oyun kasması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MEZARCI.[TrKy] tarafından 13 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 8 gb ram , amd 4 çekirdek işlemci , ssd hard disk nvdia geforce 9600 gt 1gb 256 bit ekran kartım var. arka planda ts harici açık olan bi uygulama yok. chrome flash vb olsun son sürüm çerezleri silerim hep face gibi sosyal sitelere ayrı bi chromeden girerim buna rağmen fps 30 oluyor 20 oluyor gemiler çok olunca sebebi nedir ?

oyunun clienti çıkıcakmı çıkıcaksa ne zaman tam performans alamadan oynuyoruz oyunu. oyun ayarlarıda hepsi düşük bi arka harita ortada bide gemi

2. Merhaba ,

İnternet bağlantısındaki hız düşüşleri v.b. durumlarda neden olabilir. Tarayıcı ve eklentileri ile ilgili de olabilir. Ekran kartı driver'ı güncel olmayabilir.

İyi forumlar.

3. net konusunda problemim yok fiber bağlı ve hızı 24mbit olarak alıyorum. tarayıcı üzerinde hiç bi eklenti yok java flash vb uygulamalar hariç tabiki erkan kart anakart vb hepsinin son sürümü mevcut ve sahte windows kullanmıyorum

4. Modum MEM ve MB nedir ? ne işe yarar yukarı cıkmasımı ıyı asagı ınmesımı ıyı veya ınternet baglantısıyla ılgılı bıseymı ?

5. BonusRasta

BonusRasta User

Sende yine iyimiş, benim fps 5-6 oluyor. Pvp de kimse yokken 11 netbook kullanıyorum donsa da oynuyorum:)

6. kalabalık ortamlarda (ekranda 15-20 gemi veya savaş halinde 10 kadar gemi ) pc çok iyi olsada flash dan kaynaklı sanırım bir kasma oluyor. ek olarak pc nizi uzun süredir kapamadıysanızda performans düşüklüğü yaşatabilir , ayrıca çok uzun süre oyun ekranınız açık kalırsada fazla ram kullanımından dolayı kasmalar yaşanabilir . son seçenek için oyun ekranını kapatıp tekrar başladan açın , pc yi 1-2 gün açık bırakırsanız yeniden başlat yapın . diğerleri için yapabileceğiniz birşey yok malesef

7. viper1903

viper1903 User

aynı sorun bende de oluyordu. ekran kartı ile arka plan çözünürlüğünde düzeltim kasmayı iyi bir ekran karın var ama arka planda çözünürlük düşükse tam verim almazsın oyundan. ben bütün ayarları kısıyordum ama yine takılıyodu sonra çözünürlük ayarlarından full yaptım windows tan şimdi oyun full oynuyorum ve takılma kasma yok kalabalık olsa bile. eğer fps çok düşüyorsa ağında başka pc den olabilir genelde wifi bağlanan teller varsa onlar çok düşürüyo

8. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

• Oyun ekranınız açıkken sağ tıklayarak çıkan listede ayarlar seçiniz. Küçük "flashplayer ayarları ekranı" çıkacaktır.

• İlk ekranda "donanım hızlandırma özelliğini etkinleştir" kutucuğunun işaretli olduğundan emin olunuz.
    • Bu işlemi gerçekleştirden sonra, alttaki kutucuklardan klasöre benzer kutuya tıklayıp açılan ekrandaki çubuğu en sağa doğru kaydırınız.

Ayrıca arka planda çalışan teamspeak net hızını bölüştüreceğinden performansıda düşürür. Size kapatıp oynayın diyemem ancak içinizi rahatlatacaksa, ehrşey kapalı iken ben oyunu 15fps de oynuyorum :)

Keyifli Forumlar

9. selam

ondan değil makine oyun pc si ona göre parça değiştiricem yani kasmadan oyun oynamak için pc toplarım ben hep diğer oyunlarda inan 0 kasma var yani directx 11 oyunları oynayamıyorum ama işte düşük performans isteyen oyunlarda kasması farklı bi sebebmi onu merak ediyorum teşekkürler ginede

10. viper1903

viper1903 User

ben---oynuyom online olarak kasma yok ama dark orbitte oluyordu. sonra anlattığım gibi ayarlarla oynadım düzeldi.

11. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Oyunda gemiler çoğaldığı zaman flashplayerden kaynaklı olarak fps oranının düşmesi gayet normaldir gelen veri + oynatılacak grafikler vb veriler flashplayeri biraz zorlayacağından fps de bir miktar düşüş olabilir aşağıdaki bilgileri paylaşırsanız daha fazla yardımımız olabilir

Bu adrese giderek çıkan sonuçları bizimle paylaşın:
    chrome://version yazarak veya chrome hakkında bölümüne girerek tarayıcınızın güncel olup olmadığına bakın ve flash playerı güncelleştirin

Görev yöneticisinden gereksiz olan işlemleri sonlandırın

çalıştıra
    Kod:
     msconfig 
    kodunu yazın çıkan pencereden başlatma kısmını seçin bu ekranda açma tuşuna bastığınız andan itibaren çalışan programlar görünür gereksiz olanları kapatın...

ama dediğim gibi gemiler bir anda toplandığında oyunda fps in düşmesi gayet normal bir durumdur

iyi forumlar

Merhaba

forumda başka oyunlardan bahsetmek yasaktır ban alırsınız lütfen daha dikkatli olun

iyi forumlar

12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kendi masa üstü bilgisayarımdan örnek vereyim ben bu kasılma ve donmaların tamamen internet kaynaklı olduğunu düşünüyorum bölgesel olarak internet hızlarında bir yavaşlama olduğunu görmekteyim,
    4yıldır ve hatta 5.yıl olacak bir ekran kartına sahibim 512 nvidia ekran kartı işlemci orta sekment yaklaşık oda 4 yıllık sadece bilgisayarımda tek yüksek olan 4gb ram ve bu özellikteki bir bilgisayarımda sadece ve sadece 3 yada 4 saat aralıksız oynadığım zaman bir donma ve hatta kopma yaşamaktayım.
    Sizin bu özellikteki pc ile yaşamamanız gerekmektedir.

13. merhaba

evet biliyorum inan farklı oyunlarda yani son dönemlerde hiti baya yüksek oyunda 0 kasma var ve fpsyi 99 olarak alıyorum benim düşüncem clienti olmadığından dolayı böyle kasmalar yapmakta tam verim alamıyor tarayıcıda olduğundan eski ekran eski goli olan zamanlarda 70 80 kişilik operasyonlarda böyle değilken pc sadece 4 gb ram varken 0 kasma yapardı ama o kadar çok eklenti geldiki oyuna ondan dolayı artık donmalar yapıyor diye düşünüyorum ben çünkü net hızımda sorunum yok pc de sorunum yok ama 20 tane gemi olsun pıt oyun gidiyo özellikle o çılgın cubikonda aman tanrım :) 5 saniye donuyo yenile deyince hangara atıyo :)

14. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

bizim forumda yapabileceklerimiz maalesef bu kadardır eğer ki bir öneriniz varsa "Güncelleme ve Fikir Havuzu" kısmından bizimle paylaşabilirsiniz

konu kilit

iyi forumlar

Nefes bunu beğendi.
  15. Merhaba ,

MEM = Memory ve MB = Megabyte kısaltmasıdır.

Bilgisayarın kullanmasına bağlı olarak Memory artışı pc için iyi olmayabilir. İşlem nedeniyle pc zorlanabilir. MegaByte ise boyut demektir arttıkça çok yer kaplar.

Flash Player Hakkında Bilgiler
    FPS ( Frames Per Second ) Hakkında Bilgiler

İlgili konuları incelerseniz yardımı olacaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.