oyun kasması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uzorak tarafından 17 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uzorak

uzorak User

oyun inanılmaz bir şekilde kasmaya başladı.2 gün öncesine kadar böyle değildi.diğer sekmelere geçtiğimde düzeliyor ama darkorbit sekmesini açınca tekrar oyun yavaşlıyor.internet geçmişinide temizledim ama hala aynı sorun devam ediyor.ne yapmam lazım ?

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Lütfen çerezlerinizi temizleyin
    Flash player güncelleyiniz. Ayrıntılı bilgi için burayı inceleyebilirsiniz.
    Farklı tarayıcı da deneyin
    Modemi 1-2 dk dinlendirin fişinden çekip.

Keyifli Forumlar

3. uzorak

uzorak User

dediklerinizi yaptım bi değişiklik yok
    mesela burda yazarken kasmıyor.ama geminin olduğu sekmeyi açayım tekrar kasmaya başlıycak.oyun oynayamıyorum bu yüzden

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Bilgisayarınız özellikleri nelerdir ve anti-virüs programınız aktif mi?

Keyifli Forumlar

5. 1'si sıkıntı sende değil dakorbit'te.2'si bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere gir oradan gelişmiş sekmesine tıkla oradan performans kısmandan ayarlara tıkla "en iyi performans için ayarla" kutucuğunu işaretleyip uygula ve kaydet.3'sü windows başlat menüsündeki arama kısmına mmc yazıp enter tuşuna tıklayın açılan sayfadan dosya>Ek Bileşen Ekle/Kaldır... tıklayın.açılan pencereden "Grup İlke Nesne Düzenleyici" tıklayıp "Ekle" butonuna basınız açılan penceden "Son" butonuna tıklaynız sonrada tamam butonuna tıklayınız."Yerel Bilgisayar İlkesi" eklemiş bununmaktayız.Şimdi "Yerel Bilgisayar İlkesi" çift tıklayınız sol taraftan Yönetim Şablonları>Ağ>QoS Paket Zamanlayıcı>Ayrılabilir bant genişliğini sınırlaya girip "yapılandırılmadı" seçeneği işaretlidir biz "Etkin" seçeneğini işaretleyip "Bant genişliği sınırı" kısmı aktif olur ve o kısım %80'dir.%0 yapın ve "Tamam" butonuna tıklayınız sonra çarpıdan penceyi kapatın uyarıyı okup kabul edin :).4'cü olarakta ekran kartınızın 3D Ayarlarının Yönetilmesi kısmından "bağlantılı optimizasyon"kapalı moda alınız."Doku Süzme-Kalite"Yüksek Performans moduna alınız."Doku süzme-Eşyönsüz örnek optimizasyonu"kapalı moda alınız."Doku süzme-Trilineer optimizasyon" açık moda alınız."Düşey senkronizasyon"Kapalı moda alınız.Her ekran kartının ara yüzü bir olmadığı için sadece ayarların isimlerini verdim okuya okuya bulacaksınız artık.5'ci olarakta tarayıcınızın önbelliği vs. temizledikten sonra gemiyi hareket ettirdiğiniz kısıma sağ tıklayıp ayarlar kısmından depolama alanını sınırsız yapın yoksa çok kasma olur.bu işlemleri yapmanız halinde oyununuzda gözle görülür bir rahatlama olur buna rağmen kasma oluyorsa eğer ya darkorbitte yada sizin bilgisayarınızda yada internetinizde sıkıntı vardır .yani bu oyunu düzgün bir şekilde oynayabilmek istiyorsanız en az 8 Mbps hızında internet+4 çekirdekli işlemcisi,4 gb ddr3 ram'i,1 gb ddr3 ekran kartı olan bir bilgisayara ihtiyacınız var.Yardımcı olabilmişimdir inş.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba ,

Konuya cevap veren arkadaşlara teşekkürler.Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.