Geri bildirim Oyun kopması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™-»Łєgєηđє«-™ tarafından 6 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugün 6 ay sonra tekrar girmek istedim oyuna ama sağolsun oyundan düşüyoruz serverce ya arkadaş server birleşmeden önce böyle hatalarda yoktu şimdi oyun lag dan düşmekten buglardan geçilmiyor.
    Helix vardiye uri çektik ezik gemilere 22 lw olması için boşuna uğraşıyoruz görevler bile sıfırlanıyor

2. adam haklı

3. Okyanus

Okyanus Guest

Selamlar,

Öncelikle oyuniçi problemler(donma,kopma,lag v.b) Almanya ekibine raporlanmıştır.Gerekli çalışmalar devam etmektedir.Bizlerde oyuncularız bizlerde mağduruz.Sizin kadar bizimde canımız sıkılıyor.Elimizden geleni yapıyoruz.Almanya ekibine büyük baskı kurduk.Beklemedeyiz.

İkinci olarak iptal edilen görevler ile ilgili bir dosya hazırlandı.Sorunu yaşayan tek kişi değilsiniz.Görevi iptal olan gemiden supporta başvurabilirsiniz.Supportun bu durumdan bilgisi var.Durumu supporta izah edip en kısa zamanda telafi talebinde bulunabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Sayın Modum bildiğim üzere bu oyundaki sorunlar belli zamandır var ama oyun hala server birleşmesinde ısrar ediyor öncelik olarak bu sorunları düzeltmesidir.
    Bigpoint işlediği oyun politikası oyuncu kaybetme olarak nitelendirmek daha güzel olur.
    ''Almanya ekibine büyük baskı kurduk.Beklemedeyiz.'' demekki fazla baskı kurmuyorsunuz yada üzülerek söylüyorum sizleri fazla ciddiye almıyorlar.
    Bu oyuna paralar yatırıyoruz gece hades dönücez nasıl olacak haftaya da server birleşecek ee bur da kim zararlı çıkıyor tabi ki oyuncular Türkiye ekibi şahsi görüşüm oyuncularını pek fazla korumuyor gibi.

5. Okyanus

Okyanus Guest

Selamlar,

Eleştirinizi beğendim lakin bazı noktalara müdahale edeceğim.

Öncelikle oyunun sorunu yüzeysel takımlar tarafından düzeltilebilecek bir şey değil.Almanya'nın support ve forum ekibide dahil.Sorun server bazlı olup yazılımsal yetersizlikten kaynaklanmaktadır.Bu sorunu ancak ve ancak oyunun yazılımını yapan mühendisler ve genel server sahibi kişiler çözebilir.Bu yüzden bizim kuracağımız baskı kesinlikle burada önemlidir.Dikkate alınmayan bir yönümüz yoktur.Artemis (ICM) operasyonun ve raporların bizzat başında duruyor.Darkorbit oyunu en çok oynanan ülkelerden biri Türkiye'dir.Artemis adminimizin canı elma isterse,elma ağacını balkonuna dikecek kadar dişli bir yapısı var.Almanyanın bizi dikkate almaması gibi bir durum söz konusu kesinlikle bahsi mevzu değildir.

İkinci olarak unutmayın ki bizler bu şirkette sigorta ve bellir bir maaş karşığı çalışan insanlar değiliz.Bizlerde sizler gibi birer oyuncuyuz.Bu işi biz tamamen keyfi ve sizlere yardımcı olabilmek için yapıyoruz.Aynı sorunları bizlerde yaşıyoruz.Sizin dediğiniz gibi ekibimiz oyuncuları düşünmüyor,ciddiye almıyor veya yeteri kadar savunmuyor tarzı cümleleri kesinlikle ve kesinlikle kabul etmiyorum.Unutmayın tekrardan söylüyorum bizlerde sizlerdeniz.İlginiz için teşekkür ediyor ve aynı dertlere sahip olduğumuzu tekrar belirtiyorum

Sevgilerle iyi forumlar.

6. İlginiz ve cevabınız için müteşekkirim.

Son sözüm olarak bi baskıda siz ve bizim için server birleşmesini biraz daha ertelemelerini istemeniz mübren olarak

Konu kilitlene bilir.

İyi forumlar size de

7. Burda şunun altını çizelim ''Almanya ekibine büyük baskı kurduk.Beklemedeyiz.'' demekki fazla baskı kurmuyorsunuz yada üzülerek söylüyorum sizleri fazla ciddiye almıyorlar. bu konuda haklılar ARTEMİS miş artemis in isminden başka birşeyi olduğuna inanmıyorum discorda sohbeti hariç adminse adminlik yapsın bırakın o yapamıyorsa başkası yapsın sayın modum elma ağaçı kadar dişi var demişssiniz bu sorunu biz aylardır çekiyoruz en son bana 30 kişilik klanı oyuna bırakmakla kalıcaksınız ben inanmıyorum ARTEMİS'e şahsen madem Dişli diyorsunuz sayın modum belli bir süre verin bizide susturun sizde sürekli aynı soruları almaktan kurtulun ona göre icraat olsun beklememiz olsun ama gerçekten bu işin çivisi koptu madem darkorbit bizimle ilgilenmiyor bizde farklı yerlere yönelim verdiğimizin karşılığını alamadıktan sonra ne olsa boş

8. Okyanus

Okyanus Guest

Şansımızı deneriz tabiki üst makamlara iletiyorum bunu teşekkür ederiz konu kilitlenmiştir.

Selam,

Öncelikle öfkenizi gayet anlayışlar karşılıyorum, aynı durumdayız.Yukarıda ki uzun cevabımda vermiş olduğuma yakın cevaplar sizin sorularınızda.Artemisin dişini görücez en kısa zamanda merak etmeyiniz.Diğer serverlarda da yaşanan problemin üzerine yatıyorlar.Ben gözümle gördüğüm için size bunları aktarıyorum.Bu konuda en sık çalışma Türkiye ekibine aittir.İçinizi rahat tutun.Oyun bizim oyunumuz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ekim 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.