oyun kuralları nerede yazıyor?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nail1454 tarafından 21 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nail1454

nail1454 User

Merhabalar oyun kurallarının yazdığı yeri bulamadım? ( forum değil )
    bir oyuncu diğer oyuncuyu hangi şartlarda vurabilir? daha 7. seviyeye yeni girdim ama çok ileri seviyedeki oyuncular tarafından sürekli olarak vuruluyorum. gitmemem gereken haritalar mı var.
    ne yapmalıyım. oyundan soğutuyorlar. teşekkürler.

2. KARANLIK

KARANLIK User

3. Merhaba ,

Oyuna başladığınızda 7. seviyeye kadar x-1 haritasında siz saldırmazsanız saldıramazlar. Bunun dışında x-2 haritasında düşman uyarı çizgileri var. Haritaya düşman girince çizgiler çıkar oyuncuları uyarır. Ayrıca x-2 haritasında kendi şirketiniz saldıramaz ama düşmanlar saldırabilir. x-3 ve x-4 haritalarında ise hem kendi şirketiniz hem düşman şirketler saldırabilir. Haritada kasarken bir taraftan gözünüz etrafınızda olsun ayrıca mini haritaya da sık sık bakın. Kamuflajlı düşman gelirse en azından farkedebilirsiniz. Çok kalabalık npc varsa o zaman işiniz zorlaşır.

İyi forumlar.

nail1454 bunu beğendi.
  4. nail1454

nail1454 User

Teşekkür ederim öğrenmek istediğim buydu.

5. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır. Ayrıca oyun hakkında bilgilerin bulunduğu Açıklamalar/Sözlük bölümünde konuları incelerseniz yardımı olacaktır.

Başka sorunuz yoksa kilitleyelim.

İyi forumlar.

nail1454 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.