Oyun Kurucusu Olsan Ne Yapardın ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 17 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet oynumuz başlıkdan anlaşılacağı gibi RİCK DEKARD'ın yerinde olsanız yanişu an ki oyun kurucumuzun yerinde olsanız ne yapardınız ?

Ben olsam uridium fiyatlarını düşürür . Hile bugları kapatırdım. Güzel herkesin kazanacağı etkinlikler yapardım.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bütün paralarımı alıp yatağın üstüne dökerdim. Ve sonrada para içinde yüzüyormuş gibi yapardım.

3. Bi admin gemisini sana verirdim kapışırdık :)

4. Oxy6eN

Oxy6eN User

tarayıcı (flashplayer-html5) tabanlı oyun yerine normal bilgisayara indirmeli *** oyun yapardım çünkü arama motorlarında search'lenen en çok şeylerden birisi darkorbit kasıyor darkorbit kasma sorunu ve aynı durum bendede var oyunun güncellenmesi lazım bencEEE.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Haziran 2015
  5. Angel•3

Angel•3 User

Eski istilayı geri getirir , kasılınabilecek boş bir harita açardım.Ayrıca bonuslarda ve kişiselleştirmesinde değişiklik yapardım.

Aslında yapılacak çok şey var.

6. pvp haritalarına gider ne kadar petiyle kutu toplıyan gemi varsa hepsini kapatırdım

7. :D

;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.