Oyun Lagları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 4 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda bir gemi beni patlattı 300 uridiumla olduğum yerde doğdum petim doğar doğmaz açıktı ve saldırdı ona sonra benim kalkanım kalktı ben daha sıkmadan hemde sonra patladım bu sorun petim sıktığı için mi oldu bir anda dondu zaten oyun

2. Haydar

Haydar User

Merhabalar, sorun petiniz açık olduğu için değil bildiğim ve hatırladığım kadarı ile olduğunuz yerde tekrardan doğarsanız size belli bir süre dokunulmazlık veriyor. Tavsiyem şudur VİP almanız yönünde ne kadar patlarsanız patlayın VİP ücretsiz tamir ediyor...

iyi oyunlar iyi forumlar.

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Eğer yeniden doğduğunuz zaman petiniz koruma modundaysa biri size sıkarsa petinizde o kişiye sıkar ve korumanız kalkar.

İyi forumlar.

4. az önce ***Sakin olalım*** instayı basmama rağmen dcye girdi ama yinede adam beni kesti bu kadar sorun olur mu ya illa 10 bin tllik pcdemi oynamamız lazım oyunu olduğum yerde doğdum adam sıktım insta bekleme süresine girdi ama yinede tek hamlede kesti NEDEN NEDEN NEDEDEENMNNN DELİRİCEM YA

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Kasım 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.