oyun ne hale geldi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 33_ŦцЯкKoмαηdoSµ_33 tarafından 20 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 haftadir dona dona oyun oynuyoruz guclendiricler bosa gidiyor portan atlamiyor savasirken baglanti gidiyor ?
    boyle devam edecekse oynamayalim paramizla rezil olmayalim

tr1 5 bahsediyorum vallaha vip indirim guclendiriciler bosa gidiyor az bir zevkmiz vardi oda gitti

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım sizi anlıyorum ve haklısınız ama inan bana bu hataları düzeltmek için teknik ekibimiz yoğun gücü ile çalışma yapıyor tek server sizin değil sorunlu olan malum birleştirme yüzünden hataları düzeltmekte kolay değil sizden ricam biraz sabırlı olmanızdır.

İyi forumlar.

3. Prophecy

Prophecy User

Evet bende de donuyor ve gittikçe kötüye gidiyor son birkaç yıldır ara ara bu donma geliyor. Her seferinde öncekinden bir tık daha rahtsız edici, gece 8 saniye takılmanın nasıl bir şey olduğunu kelimelerle ifade etmeyeceğim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.