Oyun neden asya ve arap ülkelerinde açık değil

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve yapma tarafından 15 Haziran 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yapma

yapma User

Mrb oyunu neden arap yada asya ülkeleri oynamıyor çinliler japon kore falan merak ettim cevapları şukulayın.

2. arapların oyun kültürü fazla yok
    afrika kıtasında ki insanların coğu su bile bulamıyor..

Doğu çin, japon, kore kültüründe ki insanlar daha cok fantastik oyunlar oynuyor darkorbit gibi oyun oynayacaklarını pek sanmıyorum..

darkorbit sadece avrupa-türkiye-kuzey ve özellikle güney amerikada ki latin ülkelerde oynanılıyor

ama bigpointi satin alan Yoozoo games ney di ismi pek hatirlayamadım cinli bir firmanın alması ise ayri bir ironik tek bir cin oyuncusu bile yok oyunun :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Haziran 2022
  3. oben

oben User

oynayanlar var global asya serveri var mesela asyalılar için açıldı ama bizim türklerin istilasına uğradı.diğer arap ülkelerinden oynayanlarda var bi ara ırak suriyeden mısırdan oynayanlar vardı klanımızda yinede tek tükte olsa vardır onlar global serverdeler.mesela cezayirden oynayanlar var afrikada diyebiliriz arapta diyebiliriz bölge afrika ama halk daha çok arap kültürü.

4. yapma

yapma User

Teşekkürler kitlenebilir

5. Arapları falan bilmem ama japonlar boş işlerle vakit geçirmeyi pek sevmezler (en azından büyük çoğunluğu). Yani onlarda öyle saatlerce hırsla intikam duygularıyla hile yaparak oyun oynama fantezisi yok. Her yeri hile dolu oyuna hiiiç bulaşmazlar yani. Çalışkan, kuralcı ve disiplinli millet. İlkokul eğitiminde bile sabah hava aydınlanırken okula gidip, akşam karanlığında eve dönüyorlar ve cumartesi dahil. Öğretmenlerine anasından babasından daha çok saygı gösteriyorlar. Daha anaokulu yaşındayken öğrencilere hiroşima ve nagazaki olaylarında yaşananları ve batı ülkeleri sebebiyle başlarına gelenleri anlatıyor ve asla taviz vermeden çalışarak büyük güç olunabileceğini beyinlerine aşılıyorlar (komşumuz iş sebebiyle bir süre japonyada kalmıştı ondan dinledim).

Yoozoo games :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Haziran 2022
  6. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Kilitlendii,

Saygılarımla,

Amiral34.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.