oyun neden yeni oyuncu toplamıyor ve oyunun saçmalıkları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯¯¯»®Îr◊ηмªη«¯¯¯¯ tarafından 19 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar bildiğiniz gibi oyun hiç eski hali gibi değil global avrupa 1 de oynamama rağmen cok az oyuncu görüyorum bunun bir kaç nedeni var
    1: Uri fiyatları çok pahalı, gelişmek çok zahmetli ve yaratıklar tatmin etmiyor
    2: Yaratıklar kötü olduğu için millet bot atıp kutu toplatıyor botta oyunu bitiriyor hatırlarsanız eskiden toplu banlama yapılmıştı milyonlarca gemi banlanmıştı . İsteseler şuanda banlayabilirler ama oyunun %80 i botta kutu topluyor. Buda oyunun 50 kişi kalması demek.
    3: Bot ile kutu toplamayan yeni başlayan oyuncularda var. Spearhead felan alıp kutu topluyorlar AMA OYUNDA CERRAH - PUSAT VE CARK GİBİ BİR SAÇMALIK VAR ! 588 ile giden spearhead ı Cerrah+Çark çok rahat yakalıyor pusat ise hiç gerek kalmadan yakalıyor. PEK ÇOK OYUNCU BU SAÇMALIK YUZUNDEN OYUNDAN SOĞUYOR. Çark uçuş düzeni bana göre oyundaki en dengesiz uçuş düzeni. Cerrah + çark 579 ile gidiyor vegayı geçiyor.
    4: OYUN ÇOK FAZLA ŞANSA DAYALI. 150 kutu açarsın 0 lf4 cıkar 500 açarsın 1 tane cıkar tamamen şans işi havoc ve hercülde öyle. Bu oyunun şans işine bağlı olması çok saçma geliyor bana. Mesela 7 tane zeta açan birisi 0 havoc aldığında boyle işin ta felan deyip oyunu bıraktığı oluyor.
    Bu oyunda yapılacak bir kaç şey var
    1: Uri fiyatları ciddi miktarlarda düşürülecek böylece hesap alım satımı bir nebze engellenecek.
    2: Yaratıklardan gelen uri ler kesinlikle arttırılmalı boylece bot ile kutu toplatanlar yaratıklara döndürülmeli.
    3: Katlayıcı fiyatı arttırılmalı şuan 4 liraya alınan bir katlatıcı 1 haftada 400-500k uri yapmaya neden oluyor.
    4: ÇARK UCUS DUZENINE KESINLIKLE BIR DENGE GETIRILMELI.
    5: Daha düzgün etkinlikler yapılmalı sadece güçlü oyuncular düşünülmemeli.
    6: Görevlerden gelen uri miktarı ciddi miktarlarda arttırılmalı 1000 tane anhi kesiyorsun 10k uri veriyor vermiyor sadece saçmalık !
    7: Oyun şansa bağlı bir oyun olmaktan çıkmalı.
    Benden bu kadar ben son derece oyundan soğumuş bir oyuncuyum ve görüşlerimi paylaştım. Oyun hala geriye gittiği sürece oyuncu topluyamıyacak aksine oyuncu kaybedecek. Bu saçmalıklar düzeltilmezse bende bırakacağım zaten sarmıyor oyun şuanki haliyle.

Son düzenlenen: 19 Ağustos 2016
    GREED ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. *Mahzen*

*Mahzen* User

merhaba

konu uygun bölüme taşınmıştır

iyi forumlar

3. 1-) kutu açarak lf4 fullemek eskiden kolaydı 1000-2000 kutuya lf4leri fullerdik şimdi yarısı bile çıkmıyor.
    2-)para kazanmak için mavi kırmızı kutu saçmalığı çıktı para veriyosun ondanda çıkmıyor. epsilon kappa desen ordanda gelmiyor. 62 kappa kapısında 9 herkuldüm . seri seri hades yapmak istesek hades yapan grup yok olsada ezik adamı niye gruba alsınlar yine ful gemiler şeref kasıyor.
    3-)bugün bir oyuncu oyuna başlasa ful elit olabilmesi için kafadan 60 milyon uriyi gözden çıkarmak zorunda. nasıl kasacak bu adam bu uriyi. peki herkese soruyorum bu oyun gerek grafiksel olarak gerekakıcılık olarak teknik sorunlar buglar vs bu kadar parayı hakediyor mu bence etmiyor. o yüzden günde 1 saat takılıp çıkıyorum. elit olmak için o maceraya atılmaya değmez. yapımcıların bu açgözlü tavrı daha fazla para hırsı yüzünden oyunu bu hale getirmeleri kendi sonlarını hazırlar. herşey ortada serverler boşaldı bunu herkes görüyor sadece yapımcıların mı umrunda değil anlamıyorum

GREED bunu beğendi.
  4. haklısın oyun yeni başlayanlar için çok zor bir halde oyunda aşırı şans faktörü var şansın yoksa oynamıyacaksın bu oyunu x2 varken 4 zetada 0 havoc cıkardım 150 kutuda bi tane duzgun bişey cıkaramadım

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

@*Mahzen* mod'um sanırım konuyu yanlış yere taşımışsınız. Konuşmacı Köşesi daha uygun çünkü buraya görevliler konu açıyor. :)

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sanırım bir yanlışlık olmuş :)
    Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Ayrıca varsa istek şikayet ve önerileriniz, Güncelleme ve Fikir Havuzu na konu açabilir, var olan konuları destekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. GREED

GREED User

Oyunun şu anki hali tamamen saçma kıyaslama yapmak istemezdim ama öteki oyunlarda öncelikle kasılma denilen şey yok sadece yetenek üzerine kasılma bölümü olsa bile maksimim 1 hafta sürer bu oyunda utanmasak 4-5 yılda gemileri fullicez bu hızla güçsüz bir geminin bir tallon kesmesi nerdeyse 5 dakika alıyor ödülüi se 128 uridium ayrıca keserken de zorlanıyorlar adamın bir lf3 için 10 k uriye ihtiyacı var ne anladı şimdi bu işten o ?

8. *Mahzen*

*Mahzen* User

Merhaba

Haklısınız kusura bakmayın :)

İyi forumlar

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sorun değil ara sıra olabiliyor. :)

Benim için sorun değil sadece karışıklık düzeltilir diye yazmıştım. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.