Oyun nereye gidiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SUVARLI32 tarafından 18 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SUVARLI32

SUVARLI32 User

Bugün sosyal paylaşım uygulamasında kurulan bir gurupta gezerken gordüm semprom bugu yok ip bugu yok efendim pymend bugu adam 2 gün icinde felan 150 m uri kasmış bu oyun nereye gidiyor ? Neden kimse ilgilenmiyor ? Önceden bot kullananlara ban istiyoruz derdik artık kullanmıyanlara enayi diyorlar.emek adına hiçbirşey kalmadı oyunda birsürü bug dolu.oynuyan herkes oyunun son günleri oldugunu söylüyor adminim bu buglar ne olucak ?

SOSYOPAT ve DAVLÂTURİ™- bunu beğendi.
  2. trbey

trbey User

Daha dün paylaşılan Güncelleme notlarının ardından Geceden beri tüm haritalar bugda kalıyor. yetmiyor bide Resetten sonra oyun hala düzelmiyor. İlgilenmiyor yazılım ekibi bi ilgilense oyuncu kalmaz oyunda Ve dediğin URİDİUM Bug'undan kaynaklanıyor bunlar. Adamlar Resmen içinden geçti oyunun ama tekbir gelişim yok oyunda !! Yazıklar olsun verdiğimiz emek çöp oluyor sayenizde .

3. neor

neor User

gece oynanmıyodu yattım
    sabah kalktım halen oynanmıyo

iNezXuS bunu beğendi.
  4. Hala oynanmıyor

5. SUVARLI32

SUVARLI32 User

Admin bey rahatınız bozulmazsa bi bakın size zahmet

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Aktif olamadığımız için kusura bakmayın malum iş güç yemek falan derken anca. İlgili cezalandırma işlemleri hakkında Tüm dünya ülkeleri gerekli raporlamalar yapmaktadır. Merkez ekip bir şeyler yapacağını düşünüyorum.

İyi Forumlar.

7. oyun gitti yine malesef.

8. Titan.

Titan. Guest