OYUN NEZAMAN DÜZELİCEK

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●━__.·κøиαи·.__━● tarafından 26 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyun Sorunu

1. Oyun nezaman düzelicek

oy sayısı 2
    100,0%
  2. Oyunu Düzeltin

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamun aleyküm oyuna giriyorum urimle kamuflaj alıcam alınmıyor.galaxsi gatese basıcam basıyorum herşey geliyor nano dahil herşey gemiye bakıyorum hiç bişey yok ne uri gidiyor nede cephane veyada kapılar açılmıyor.lütfen bu sorunu çözün nezaman düzelicek oyun:(

Selamun Aleyküm

:cool: Biraz Akıl Biraz Sabır:cool:

:)Klanımız 17Lvl Ve Üzeri Alınır.Klanımız Pala ve Kasılmalık Klandır.Vergimiz Kapalıdır.Klan Adı:[ткα™] тüяк кσяѕαη αν¢ιℓαяι;)

Son düzenlenen: 26 May 2014
  2. Merhaba ,

Genel bir sorun bildirilmedi ve ayrıca tarayıcınızın çerezlerini - önbelleğini temizleyip tekrar deneyiniz. Flash player güncel değilse güncelleyip deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. herşey yaptım çerezlere kadar sildim olmuyor

4. modum arkadaşta değil sorun hepimizde aynı

5. Merhaba ,

Eğer birden fazla hangar varsa hangi hangar'da galaksi gate basıyorsanız o gemiye etki eder.

Cephaneler de geldi ve nano gövde de geldi.

İyi forumlar.

6. adminm oyunun ne sorunu var nezamn düzelicek bnlik bi alak yok ganasayfaya giriyorum oyun giriş sayfası çıkıyor bu nedirya yenilik yapmayın yaptıkça daha kötüye gidiyor lütfen ne yapıyorsanız durdurn herşey iyi böle daha iyi

7. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gerekli bilgi verilmiş kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.