Oyun öldümü ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _▬USĿΛИMΛZ▬_[TÜRK] tarafından 17 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hiçkimseyi kötülemek gibi bir amacım yok sadece merak ediyorum oyuna uzun bir zamandan beri giriş yapmamıştım ve bugün tekrar girip baktım haritalar bıraktığım gibi:D yalnız ben tr serverinde oynamıyorum:D:D peki sizin serverinizde oyun nasıl forumda oyun nasıl oyun öldümü yoksa hala kalbi atıyormu ?

2. TR1 ayni duruma bende esksi gibi girmiyorum oyun guzeldi iyi ortam vardi ts muahbeti iyide ama cok kisi birakmis oyunda eskisi gibi degil agirlik paraya donunce bide sans isi ama dedigim gibi darkobrit guzel oyunlardan biri 3 sey oyuncuuy sogutu benim sahsen birakan arkadaslarim
    euro odeme sistemi turkiye 182 avrupaya 100 euro sebep kur diyorlar aslinda yapa bilirler
    hile ve kutu porgamlar
    ve kufur olayi ortam kalmamisi
    ben simdi onlarin yeni takildigi oyuna gidiyorum darkobrit gibi olmasada herkez ayni sekilde uri aliyor :D
    arkadaslarim nerde bizde ordayiz 2008 de basladik :D devam ediyoz

3. Revontuli

Revontuli User

yenı takıldıgın oyunun ısmını ver begenırsem bende baslayam oraya ,bu oyun artık adam olmaz :)

4. yenılık geldıkce hatalar coğaldı kasmalar cogaldı giriyom 1 saat oynamadan kapatıyom baya bi soğudum oyundan bi kaç güne bırakırım yeni oyun arayışındayım şu an...

5. GREED

GREED User

Ölmedi

6. Darkorbit bu konuda yenilikler mutlaka düşünüyordur, lütfen kararsızlığa düşmeyin.

GREED bunu beğendi.
  7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kalan saglar bizimdir :) birsey olmaz, yenilerde doguyor :)

GREED bunu beğendi.
  8. Helva?

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Henüz ölmedi can çekişiyor bir kaç tane serum var uygulanırsa belki biraz toparlayabilir. :)

10. Bence ölmedi ama Tr5 biraz gidici hiç kesecek marslı yok mordonla saimon vs atıyor :(

11. oyun pahali esksi gibi full olmak kolay degil en boyuk sorun uri fiyatlari birda ya verirse ayagi adam 25 zete yapmis aldigin herkules 4 25 kapi kac uri aciliyor en az 3 milyon kac lira yapar 600 yakin para yapar

12. oyuna para yatırmak zorunda deilsin kardeşim :) 25 zetaya urileri veriyon ama hiç geri almıyon galiba :) indirim zamanı kapı yapmak denen bişey var böylece çok daha ucuza açıyosun ayrıca zeta kappa epsilon vs çift günlerde çok daha karlı eskisine göre son olarak zetadan herkul cıkmıyo.
    Konuya gelecek olursak darkorbit yenilikleri oyuncu isteklerine ve gerekliliklere göre değil,görünüş ve gösteriş için yapıyo şuanki amaçları tamamen gösteriş.Oyuncuları düşünerek bişeyler yapılsa zaten birçok darkorbit oyuncusunun oyuna geri döneceğinden kimsenin şüphesi yoktur, ama bu yolda devam ederse cokta fazla ömrü kalmadı oyunun.

13. Benim klanimdaki oyuncular alamis dedim ben demedim bende full gemi var simdi oyuna birakip gelen bana nick saysana geri donecekler diyorsun benim takildigim oyunda sana ben simdi ts de suan 500 kisi sayarim hepsi darkin eski oyunculari
    bana burda bot kulanip gemisi bannlaip oyun birakan kisisilere saymada

14. Yazimi tekrar okursan aradigin cevaplar icinde bulunuyo

15. Hangi oyun cidden bende merak ettim :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.