Geri bildirim Oyun oynanacak halde değil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___________CAN tarafından 25 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba uzun zamandır sabrediyorum ama artık içimden gelenleri yazacağım.Bu oyunu 2009 dan beri oynuyorum yani resmen oyunla büyüdüm.Oynayan bir çok arkadaşım vardı artık hiç biri oynamıyor hatta bana gülüyorlar bu oyun oynanır mı diye.Gerçekten gülünecek durumda oyun.

1) Chatte sürekli küfürleşen oyuncular.Adamı patlatıyorsun geliyor küfür ediyor sonuçta monitör arkasında herkes delikanlı :) Ben zaten chate bakmıyorum da olur ya chat açık olunca bakıyorum adamlar birbirine ağza alınmayacak laflar ediyor bir oyun için insanlar onurunu ayaklar altına almamalı.Eskiden böyle bir şey asla olamazdı.CM ler müdahele ediyordu.

2)Oyun saçma şekilde sürekli takılıyor.Biz vip alalım,indirim alalım ama oyun oynayamayalım ne güzel :).Hep bir hata hep bir bug.Adamlar senelerce uridium kasıyor 5 yılda bir kez banlama olur çıkıp derler işte sizin için oyunda adaleti sağlıyoruz :)
    Program kullananlar mı dersin,bug yapanlar mı yoksa oyunun kendi lag problemleri mi hangisini anlatsam gerçekten bilmiyorum.

3)Oyun saçma bir şekilde pay to win e döndü.Oyunda sürekli yenilikler oluyor tamam yenilik olacak elbette anca o kadar saçma şeyler çıkıyor ki oyun sadece karmaşıklaşıyor ve maddiyata dönüyor hiç kimse bana gelip demesin oyunu iyi oynamakta önemli..

Oyuna yeni başlayan adama oyunu anlatmak için roman yazmanız lazım çünkü o kadar gereksiz şeyler var ki anlatamam.Geçenlerde bir arkadaşımı başlattım çocuk 2. gün bıraktı.

4)Yenilik demişken oyuncunun işine yarayacak hiç bir yenilik yok.Nedense skylab,yaratık ödülleri ve haritalar 10 senedir aynı.Ancak 10 senedir gelen saçmalıkları buraya yazarsak buralara sığmaz sanırım.

Bu arada benim gemim full.Yani buraya yakınıyorsam gerçekleri söylüyorum.Yakında bu oyunu oynayan kimse kalmayacak.Eskiden ana sayfada online oyuncu gözükürdü sabaha karşı bile en az 500-600 kişi olurdu.Şimdi aktif oynayan o kadar kişi var mı acaba?

Detaylı yazıp kimseyi sıkmak istemedim ama anlayan anlamıştır diye umuyorum.İster iletin ister iletmeyin objektif şekilde bakan her insan bunu görebilir.

Son düzenlenen: 25 Temmuz 2018
  2. Dediklerine bire bir katılıyorum bu oyuna yeni oyuncu çekmek artık imkansız eldeki oyuncuyuda yasaklıyarak oyundan soğutarak oyunu çorba ederek kaybetmeye başladı şuanda tüm tr sunucularını toplarsan 500 kişi ya çıkar ya çıkmaz ama sözde oyun 80 milyon kulanıcılı paralı bot kulananlar ban yemiyor ama bedava kulananlar ban yiyor halada kullanmaya devam ediyorlar eldeki oyuncuyu yasaklayıp kaybedene kadar teknik ekip biraz kafa yorup botların ilk çıktığı gün botu kullanılmaz hala getirseydi bütün bunlar yaşanmayacaktı.

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Mesajınızı ilgili yere ileteceğim.

İyi forumlar.

___________CAN bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.