oyun oynanamaz hale geldi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve POKER*31 tarafından 18 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. POKER*31

POKER*31 User

gygerthrall bu npc yüzünden oyun oynanmıyor ne zaman bitecek bunun etkinliği kimseye bir faydası yok zararı çok

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Ne gibi bir zararı var bunu bilelim de.

Diğer taraftan bu etkinliği beğenen arkadaşlarımız da var LF4 görevleri özellikle çok beğenildi.

iyi froumlar.

3. değmen

değmen User

oblıvıon faydasını söylede bizde bilelim o lf4 görevi yeni başlayanlar nasıl yapsın peti 8 lwl ve düşman bulucu olmadan plagued gyrthall için diyorum 2.sen qz kapısına girdim o gygrim overlord mudur ne ona giden cephaneleri gör sonra faydasını görürsün kimleri moderatör yapıyorlar hey allahım

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Dikkat ettim de siz mevzuyu anlamakta güçlük çekmişsiniz. Mesele benim Modluğum değil diye düşünüyorum.

Ne gibi bir zararı var dedim cephane zararı var düşüncesine varmışsınız. Yapmayın cephaneniz cebinizde kalır.

Ben o kapıyı 2 defa yaptım gayette eğlenceli bir kapı

iyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  5. değmen

değmen User

şimdi ban yemmek için kendimi zor tutuyor kaç aegis ve solaceyle girdiğini söyle ha e az 4 kişilik kapıya tek girmişsindir npc 60 milyon dp ve kalkanının olduğunun farkındasındır her yerde vuruş yaptığı ve gemi tamirinin olmadığının hadi zararını geçtim hangi kafayla eğlenceli diyorsun merak ediyorum etkinlik ne zararı var saçma sapan harita dolan 150 uri plagued tallin kes 250 ıri 30 tallin ve 3 plagurd gyhrtall hafi biz fulluz de yeni oyuncular nasıl plagued gyhrtall bulacak petaiz düşman bulucu olmadan

6. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Oyun aynı oyun değişen bir şey yok ki sana etkinlik yap diyen yok etkinliği görmezden gel ve normal oyun oynar şekilde oyna.

Seni zorla o kapıya gireceksin diye zorlayan yok. Sen neden taktın kafaya bilemedim.

Bizim burada neyi beğenmedik sorusuna cevabın benim için kafii kapının zor olduğunu söyle ben bunu bildireceğim ki kaldı ki bildirdik

Ban alma mevzusuna gelince o senin kendine yakıştıracağın bir makamdır kimler banlanır düzen bozanlar.

iyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  7. TheEndGame

TheEndGame User

hele hele botların cirit attığı bu düzende nasıl yapsın daha yaratığı göremeden kayboluyor.bırak peti olmayanı yemin ediyorum 8 tane bos streuneri tam yarım saatte kestim hemde 12 3 seviye radar 3 seviye düşman bulucuyla..streuner bu yaa ateş etmene gerek yok bum desen patlayacak zaten..bu yöneticilerin oyun anlayışını bir türlü çözemedim...birde kapı görevi var aman aman diyorum ne gir nede gör bırak hasar vermeyi yanına yaklaşmak mümkün değil..beğenenler var tabiki varda beğenmeyenler dahada çok var..

8. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

QUOTE="TheEndGame, post: 1133163, member: 232395"]hele hele botların cirit attığı bu düzende nasıl yapsın daha yaratığı göremeden kayboluyor.bırak peti olmayanı yemin ediyorum 8 tane bos streuneri tam yarım saatte kestim hemde 12 3 seviye radar 3 seviye düşman bulucuyla..streuner bu yaa ateş etmene gerek yok bum desen patlayacak zaten..bu yöneticilerin oyun anlayışını bir türlü çözemedim...birde kapı görevi var aman aman diyorum ne gir nede gör bırak hasar vermeyi yanına yaklaşmak mümkün değil..beğenenler var tabiki varda beğenmeyenler dahada çok var..[/QUOTE]

Merhaba,

Bizler burada oyunun gidişatında aksaklık var ise gerekeli yerlere iletmek ve sizin sorunlarınızı istek ve talepleriniz ulaştırmak için buradayız.

Neden ise ısrarla olan bitenin sorumlusu bizmişiz gibi her şeyin suçlusu gösterilmek isteniyor anlamış değilim.

Kaldı ki konun yeri burası değil biz konuyu kilitlemeyip sorununuzu iletmek için bekliyoruz sorun yerine biz suçlanıyoruz anlamış değilim.

O zaman bende sizleri anlamak yerine normal presedürü uygularım.

Konun Yeri burası değil bu yüzden konun kililtlenmesi uygundur.

Aşağıdaki linklerden devam edelim.

Epidemi Alarmı Geri Bildirim

Oyun Sorunları...

iyi forumlar.

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.