Oyun Oynanmıyor-TR3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve latex-code tarafından 28 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. latex-code

latex-code User

haftalardır oyun oynayamıyoruz hala forumda yok seviye tespit yok protal girişi böyle saçma sapan şeylerle uğraşacağınıza oyunla ilgilenilseydi şuan oyun düzelmişti , seviye tespit ödülü veriyorsunuz ama haftalardır çift ggden yararlanamadık , low yapamadık uri aksamadı kbu kayıplarımızı kim vericez daha az önce falcon 500k canı kala oyun gitti patladım benim 15k urilerimi kim verice kya kaç oldu ya kaç oldu emek veriyoruz bu oyuna lütfen şu sorun bu hafta sonuda düzelmez ise aha burdan yazıyorum ister banlayın ister kapatın gemiyi umrumda değil artık , gemiye artık madem oynayarak kasamıyoruz .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Eylül 2018
  2. Mcqeen

Mcqeen User

Biraz da başka oyunlar oyna. Boşuna sinirleniyorsun ve kendin kaybedersin.:) Bu ara tüm serverlarda sıkıntı var. Ona bizim yapabileceğimiz bir şey yok.

3. Merhaba,

Mesajınızı aşırı öfkeyle yazdığınızdan dolayı mesajınızı düzenledim.
    Biraz daha sakin olmanızı istiyorum ve yazdıklarınıza biraz daha dikkat etmenizi istiyorum.
    Konuyla alakalı defalarca raporlamalar yapıldı, teknik sorunların giderilmesi bekleniyor oyundaki mağduriyetinizi gayet iyi anlıyoruz.

İyi forumlar..

4. suan oyundaki o kadar sorun varki ama oyun la ilgilenen yok ama siz hala burda almanyayi savunuyorsunuz insalarla bunda sinirleniyor admin teki cikar vip siz sorunuz guclendirici siz sorunuz der

ama tr severlerinde oynayan oyuncular uri alimi kese bakin izleyin ne oluyor ben 3,4 haftadir hic birsey almiyorum almayacamda ne zamana kadar magdur edecekler bizi merak ediyorum

paranla rezil olmak isteiyorsa dark oyna .DD

5. Merhaba,

Oyunla ilgili sorunlar hakkında raporlamalar yapılmıştır.
    Sorunların düzelmesini bekliyoruz, sizden biraz daha sakin olup beklemenizi rica edeceğim..

İyi forumlar..

6. MATADOOR43

MATADOOR43 User

bekle bekle yeter da paralarımıza yazık

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.