Oyun parası alırken kredi kartı ile ilgili sorun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ЩĪĿĿǤЄƚƚĦЄRЄØИЄÐÂ¥ tarafından 11 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese selam küçük bir yardıma ihtiyacım var şimdi ben kredi kartımla oyundan para alacağım ama kart babamın üzerine ben para yatırdıktan sonra mesaj ve benzeri bir durumla babama bildirirler mi ? bankalar bunu öğrenmek istiyorum lütfen yardım !!

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak ailenizden habersiz bunu yapmanız çok yanlış.

Tabikide ay sonu verilen formlarla ödeme dekontlarıyla öğrenebilirler.

İyi forumlar

3. Merhaba ;

Babanız nasıl bir sistem yapmıştır bunu bilemeyiz, telefonuna mesajda gidiyor olabilir, mail adresine mailde geliyor olabilir. Fakat ay sonu gelen ekstreler ile her şey ortaya çıkacaktır.

Keyifli Forumlar.

4. anladım telefonuna mesaj gidiceğini sanmıyorum genelde mailine bakar babam oraya direk geliyor çünkü

5. muAff_

muAff_ User

Bu tarz işler için İninal Kart tercih edebilirsin. Yaş sınırı yoktur ve kredi kart gibi kullanılır.

Aileden habersiz böyle şeylere kalkışmamalısın :)

Fakat soruna gelirsek, her türlü baban görecektir. Gerek mail, gerek mesaj, gerekse bankaya gidip konuştuğunda "Bu ne" diye...

6. Merhaba ,

İzinsiz ve bilgileri dışında bir şeyler yapmamanız çok daha iyi olacaktır. Çünkü mutlaka bir şekilde öğrenirler ve hoş olmayacaktır.

İyi forumlar.

7. ondan sonra seni dövmesin dikkat et

8. mayıs11

mayıs11 User

uvv şu oyunun insanların üstündeki etkisi,bıraktığı izler,nelere sebep olduğu bu oyunu daha rahat daha iyi oynayabilme için daha güçlü olabilmek için yaptırdğı şeylere bakarmısınız bir zamanlar bu oyun neydi şimdi ne?oyun resmen oyun olmaktan çıkmış.daha 18'ne girmemiş bir çocuk okuluna gidip babasının verdiği harçlıkları kantinde harcamak yerine ya biriktirir boş bir zevk uğruna oyuna yatırır,hadi yatıramadı parası yetmediği içinde babasının kredi kartıyla oyun parası almayı aklına koyar.nerde bu oyunun Gençleri koruma görevlisi.bir genç böyle birşey yaparken buna mecbur kalmışken Gençleri koruma görevlisi:Avukat Dr. Andreas Lober ne yapıyor.kaç yıldır bu oyunu oynarım bir kere bile bu görevliyi piyasada görmedim.tek gördüğüm şeyi açıklayayım.bu görevli filan bunlar gançleri bu oyunu alıştırmak için oynatabilmek için sürekli para kazanabilmek için yaptıklarının kılıfı bence.1 kere olsun oyuncuya oyuncu gibi davranıldığını,1 kere olsun oyuncuların hakkının gözetildiğini,hakettiklerinin verildğini görmedim.bundan sonra göreceğimi de zannetmiyorum.benim baktığım pencereden tek gördüm gerçek:bu oyunu(artık bu saatten sonra oyun demeye bin şait ister) oynayan oyuncuların üstünde bulunan tüm kişilerin oyuncunun her hakkına tecavüz etme hakkına sahip olduğunu öğrendim ve buna çanak tutan bizdenmiş gibi gözükenlere sadece acıyorum ve elbet bir gün sap döner keser döner gün gelir hesap döner diyorum.

9. Merhaba ,

Tekrar söylüyorum ; habersiz ve izinsiz kesinlikle böyle bir işlem yapmayın. Konuşup her şeyi doğru şekilde yapınız.

İlk olarak bir açıdan haklı olabilirsiniz fakat burada kimse kimseyi zorlamıyor. Ayrıca bir aile olarak kredi kartı ile ilgili bilgileri çocuklarına vermeyebilirler. Her şeyi oyun şirketinden yada bir takım yetkililerden beklemek bana göre doğru değildir. İlk olarak Anne ve Baba'lar bu tür bilgileri vermesin şayet bir şey olacaksa kendileri ilgilensin yada onaylamıyorum diyebilir. Bu tür şeyler bir tek darkorbit oyununda olmuyor. Bir çok online oyun var ve onlarda da bu şekilde alım işlemleri oluyor.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.