Oyun Performans Bilgisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CANIMANNEM[ƒяєє] tarafından 28 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar ben bugün bi bilgisayar aldım 4 gb ram 128 gb ssd amd 6 islenci var bu bilgisayar oyuna girdikten 20 dakika sonra az bi şekilde ısınıyor kortugum icin 1 saat felan oyunda aktif kalamadım ve bu bilgisayarın oyunu sorunsuz bicimde çaliştırırmı

Cevap verirseniz sevinirim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ocak 2021
  2. smoonrise

smoonrise User

Öncelikle ram yetersiz o kesin suan istemci olarak görev yapan program aslında bir nevi tarayıcı ve aynı tarayıcılar gibi ram fazla kullanıyor buda ihtiyaçları çoğaltıyor bu sebepten 2x4 8 yapma imkanın varsa kesinlikle yap , ssd yeni teknoloji olsada sınıra yakın doluluk yapma boş alanın mümkün olduğunca çok olsun gereksiz kullanılmayanları sil arşiv olarak kullandıkların resim müzik v.s için harici harddisk kullan.
    Amd 6 tam model yazmadığın için bilemiyorum sanırm bilgisayarında dizüstü öncelikle hava kanallarını kapatmamak ve azda olsa serinlemesi için ergonomik olan altı mesh olan hava alacağı tarzda soğutucu , sonrasında uygunsa ram ekleme , iç toz temizlemesi ve termal macun değişimi ile temiz bir kurulum ile format belki sorunlarına çare olabilir . Bunlara ek dizüstü ise fişte kullan ve güç ayarları performans da olsun mümkünse eternet ile bağlan nete .

3. Evet diz ustü bilgisayar yeni aldım bilgisayarı zaten peki 20 dk felan oynayınca cok degil ama az bi şekilde ısınıyor bu normal mi

4. smoonrise

smoonrise User

Sonuçta dizüstü bazı oyuncu dizüstüleri hariç çoğu için genel sorun bu masaüstü bilgisayarlara göre daha çabuk ısınır ve sürekli vşr fan sesi ile kullanırsın maalesef ve yapabilecek birşey yok . Yukarıda yazdıklarımı maddi durumun çerçevesinde uygulayabilirsin yada varsa sosyal hayattan tanıdığın bilgisayardan anlayan ondan fikir alabilirsin ama muhtemelen sana yazdıklarımı tavsiye eder diye düşünüyorum .

5. Oyun sırasında F tuşuna barsan sol üstte kullandığı rami gösteriyor oyun yenilemedikçe ram kullanımını arttıyıro maalesef raminiz düşük.

6. Peki bu şekilde oyun oynamam bilgisayara zarar verirmi

Eger zarar verirse bırakıcam oyunu

7. .Loki.

.Loki. Guest

Merhaba,

Sevgili pilotlarımız için hazırladığımız 'En İyi Oyun Performansı' içeriğimizi kontrol etmenizi öneririm. Onun haricinde smoonrise arkadaşımızın önerilerini dikkate alabilirsiniz.

Ek olarak;
    'Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Sistem > Gelişmiş Sistem Ayarları(Windows 10 için sağ tarafta, eski versiyonlarda sol taraftadır) > Gelişmiş seçeneklerinden, performans ayarlarını açınız > En iyi performans için ayarla'

Yukarıdaki ayarları yaparak bilgisayar performansını arttırabilirsiniz.

Screenshot_1.png Screenshot_2.png Screenshot_3.png Screenshot_4.png Screenshot_5.png

Bilgisayarınıza zarar vermez, oyun için performans artışı olacaktır.

İyi forumlar.

GRANDEKİNOKS. ve _-Thanatos-_ bunu beğendi.
  8. Teşekkurler konu kilitlene bilir

9. .Loki.

.Loki. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.