Oyun problemleri umarım düzelir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 21 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Merhaba,
    1)Ayarlar kısmında yaptığımız kısa yollar için atama tuşlarını hergün yeniden yapmaktan cidden sıkıldım. Premium ve genel kısa yolları (1=x1 lazer , 2=x4 lazer gibi ) 3 gündür her gün yeniden yapmak zorunda kalıyorum.
    2) Gemi yeteneklerin ve geliştirmelerde sorunlar var. Örneğin isabetli hedefleme roketini bir kez seçiyorum ilk kullanım bitiminde ikinciyi kendi otomatik başlatıyor. Ben ihtiyacım olduğuna kullanmak istiyorum daha önce böyleydi. Savaş tamir robotunu aktif ettiğimde 10.000 db tamir etmesi gerekirken öylece duruyor ara ara tamir oluyor (oyun yaratıklarından birine ateş ederek test edildi).
    3)Tamir robotum Bir hafta önce 8.000 db tamir ediyordu. Şuan 5000 tamir ediyor.

4) Konfigirasyonu sil haricinde , sadece Droitlerdeki (irisler) ürünleri boşaltmak için bir kısa olsa harika olur. Her seferinde tek tek uğraşmak zaman alıyor.

Umarım problemlerden geliştiricilerin bilgisi vardır ve bir an önce çözüme ulaşır.
    Saygılarımla

2. birinci ve ikinci sorun bende hiç olmadı o yüzden bir şey demiyorum
    üçüncü dediğiniz için , farklı bir gemi kullanmaya başladıysanız olabilir , her gemide farklı tamir değerleri var. bunun dışında uçuş düzeni , tasarım, destek gibi şeyler dp ye etki ediyor. kontrol etmenizi tavsiye ederim
    dördüncü fikriniz için de destekçiyim. güncelleme ve fikir havuzuna konu açabilirsiniz

3. Merhabalar ;

1 bahsettiğiniz Problem tarayıcınızdan kaynaklı olabilir bende böyle problemle daha önce karşılaşmadım.Tarayıcınızı değiştirip deneyebilirsin.
    2 Roketatar otomatiktir birkez işaretlediğiniz zaman kapayan kadar kullanılacaktır.

3 Arkadaşımızın dediği gibi gemilerin darbe puanları birbirinden farklıdır birinde 8 bin eder diğerinde 5 bin+ sahip olduğunuz güçlendirici vip gibi etmeleri de hesaplamanız gerekiyor.
    4 bunun için güncelleme ve fikir havuzda konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

-By_CesuR- bunu beğendi.
  4. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

İlginiz ve cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Dediğiniz gibi güncelleme fikir havuzuna ilgili konuyu açayım belki gerçekleşir.

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konuya gereken cevap verilmiştir.

Kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.