Oyun sarmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 7 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Oyun bu son güncelleme ile oyun artık zevksiz ve tatsız oldu bana göre öyle peki sizce???

2. ateistkeci

ateistkeci User

Oyunda bir amaç olmayınca veya hep aynı şeyleri yapınca her oyunda olduğu gibi zevksiz ve sıkıcı hale gelmeye başlıyor bence

3. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Darkorbitte artık öyle olmaya başladı düşünsene oyuna daha yeni başladın ama gemiyi kasarak fullemeye çalışsan 1 yılda full olursun ama para yatırırsan 1 günde full olursun. Ben daha önce birçok oyun oynadım 1 ay içerisinde fullenebiliyorsun. Bu oyunda adalet denen kavram yok.

4. ya arkadaş sen ne oyun oynadın ? hangi oyunu oynadın ? 1 ayda fulleniyormuş hangi MMORPG oyununda 1 ayda fulleniyorsun ? şöyle boş şeylerle forumu rahatsız etmeyi bırakın artık.

5. bence de, oyun zaten savaş oyunu ayrıca görevleri yapmaya çalışmak, geminin içini fullemeye çalışmak çok zevkli uzun sürüyor ama zevkli bir de oyuncular eski olduğu için full gemiler çok onda yapıcak bi şey yok(tüm svler birleşse çok güzel olur tr olarak :)

6. Oyun oynamanın amacı budur zaten ben bir oyunda gemi fullenince artık az girmeye başlıyorum işin eğlencesi o zaten tabi kasması çok zorsa oynanmaz o ayrı mesele ama ben darkobitn o konuda kötü olduğunu düşünmüyor kasmak istiyince çok iyi kasabilirsin, oyunla ilgili eksileri bir konuda birleştirdim ama kesinlik sorun bu tarz arkadaşların boş öylesine yazdığı şeyler değil.

7. Mr.User

Mr.User User

Herkesle iddiasına girerim.

Eğer GİŞ kurallarına uyulursa ve VİP katlayıcı indrime sadece para yatırılırsa,

darkorbitte bir hesabı fullemek için:

1- Gemi + tasarımlar
    2- irislier + apis+ zeus (2m uri)
    3- ARGE (10.475.177 Uridium)
    4- İris Tasarımları. Havucu herculesi spartanı
    5- İris dizilimleri
    6- phomethesuslar.
    7- Geliştirmeler (48 lazer+20 kalkan+10 iris+roket atar)
    8- Pet (radar + kargo+ kurtarma +kilitler)
    9- ve en önemlisi bunları yapabilmek için cephane gerek. *1 ile yapacam diyorsan o başka:)

40-50m uri gerek.

İlk başladığın günden itibaren ortalama 30-40k uri kasılsa, ( ilk gün 10 saat oynasan 10k belki toplarsın)

3-4 yıl ancak bir hesabı fulleyebilirsin. Buda her gun en az 9-10 saat oyun oynamakla olur.

Son söz;

Eğer emekle oyunu oynuyorsan kolay kolay oyun artık eskisi gibi zevk vermıyor demezsın.

1 istisna var,

Botların emek vermeden geliştiğini görmektir.

ŞahFD ve (E)(R)D(E)(M)34 bunu beğendi.
  8. 1-Sadece günlük görevleri yaparak 7k kasabilir
    2-Etkinlikler ve görevlerden arada gelen uriyi hesaplarsak
    3-başlarda 9 10 saatte 30k 40k tamam eyw
    4-Biraz geliştikten sonra 9 10 saatte 30k 40k kasıyorsa zaten oynamasın
    5-Nokta

9. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhabalar,

Konunuz Konuşmacı koşesine taşınmıştır.

İyi forumlar.

10. botsuz bsgo hesabıyla 2 ayımı almaz fullemek biraz paranın gucuyle 100 tl civarı

11. maks 3 ayımı alır vip indirim varsa emin ol daha az, oyunda grup sistemi var görevler için yardım isteyip daha hızlı kasılırsın

12. Mr.User

Mr.User User

Biz aynı oyunu mu oyunuyoruz:)

Bir arkadaşım var adı lazım değil :) Gemisi ben onu tanıdığım ilk zamandan beri Botta.(BL - 1-6 -kapılarda)

xx-10-2014 de açılmış hesabı ve 5500 saat oyun oynamış.

Bu kişi böyle oynamasına karşın para verme konusunda şaşırtacak derecede bonkör.

Şöyle bir örnek verim size.

Geliştirmeler çıktığında bu kişi OİL alabilmek için 1000 TL dükkandan alışveriş yaptı :) çektiği Uri nin haddi hesabı yok.

Geldiği nokta hala full değil :)

Hal böyleyken Sizler 2-3 ayda Fulleneceksiniz:)

Beni Güldürdünüz, Allahta Sizleri güldürsün :)

ŞahFD bunu beğendi.
  13. hiç bir zaman uri çekmedim,sadece indirim ve vip aldım bot falan da kullanmadım zamanında albay gemiye sahiptim, Mr user abimiz bilir bug olmadan low kapısından kasılan miliyon Urileri böyle çok fazla örnek var, her zaman bir şekilde kasılabilecek bir fırsat veriyor darkorbit.

14. bu oyunda imkansız yoktur brocum işini bilmek vardır

15. hiçbir açıktan yararlanmadan dostum :) oyuncu bilgimiz yetmeyince insanları bugu botu cart curtu degil oyunu 10 sene herşeyini ogrenerek oynarsan ve surekli ne karlı olur ne karlı olmaz hesaplarsan birgun sende o yuksek bilgi birikimine ulaşabilirsin ,,,

ayrıca bug istesem oyunda milyonla var oyunu bilen biir bug bulabilir .. ama buglar bu oyuna çok zarar verdi o yuzden bug olaylarını desteklemiyorum . hesabın id vereyim şikayet et istersen incelensin <3 :D
    bu forumda yılmaz adiyla başlayan hemen her hesap eskiden bendim oyundan zevk almamı saglayan tek şey ( hesap fulleyip rafa kaldırmak donemine göre ful )
    e postamda 7 hesap oldu hayırlısıyla hedefim 20 hesap

16. kardeşim sen de bir sıkıntı var giib her yerde yorumların garip orda bug değil yazdım sana dimi,BUG DEĞİL ayrıca şuan bile low kapısı gayet iyi durumda.

17. dostum zamanında bug yapanlar izlemişsin ve hazmedememişsin haksızlıgı ondan sonra her yerden sinir çıkartıyorsun sakin ol bence birçok oyuncu forumda bu şekilde kendisine zarar verdi
    bir zamanlar tr3 oyuncuları bunu yapıyodu forumda

18. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Karşılıklı tartışma ortamının oluşması nedeniyle konunun raporlara eklenmek üzere kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.