oyun sayfası hemen kapanıyor..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ..EİCLİ.. tarafından 3 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. en son güncellemeden sonra arka planda hangara yada alışverişe vb bakarken oyun oynama sayfası kapanıp yeniden bağlan yazısı çıkıyor..
    ikide bir oyundan düşmek zorundamıyım kardeşim ben.bu ne ya..düzeltin şunu hemen artık çok huzursuzluk veriyorsunuz..
    oyundan soğutuyorsun darkorbit...

2. Merhaba,

Başka tarayıcı deneyebilirsiniz.Eğer tarayıcı veya internetinizden kaynaklı değil ve genel bir sorun ise supporta yazıp sorunun çözülmesini beklemelisiniz.

Ayrıca üslubunuza dikkat ediniz.

İyi Forumlar

3. üç bilgisayardan ve dört tarayıcıdan denedim chrome yandex mozilla opera..hepsinde aynı 15-20 saniye sonra bağlantı kopuyor.gecen çarşamba yada persembe güncellemesinden sonra oldu..üslubum sert oldu kusura bakmayın.ama çok sinir bozucu bir durum.şu anda bunları yazarken bile kapandı oyun sayfası..

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Oynadığınız sunucu nedir ?

Ek olarak hesabınıza İnternet Kafelerden girdiğinizde benzer sorun yaşıyor musunuz ?

Belki Sizin Modem yada İnternet hattınızda bir sorun olduğundan , Sürekli olarak anlık kopmalar yaşıyor ama farkında olmuyor olabilirsiniz

İyi Forumlar

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ilk girdiginde birseyler yapmadan gezinmeden vs arka sayfada kalinca dusuyor oynadikca durma zamanida artiyor.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  6. Aknilox

Aknilox User

bende ve beraber oynadığım herkes böyle. alışverişe bişey basıp geri dönemiyoruz,direk bağlantı kopuyo.oyunda bi hata var ama o kadar da önemli değil yeniden bağlanıyo sonuçta 2-3 saniyede

7. Aynen aynı sorun bende de var 1 dk bile sürmeden tekrar oyuna bakıyorum tekrar bağlan yazısı çıkıyor ki çok sinir bozucu bir durum.

Zaten şuan TR1 donmalar kasmalar portaldan atlamamalar başladı şu oyunu sevmesem inanın 1 dk bile durmam en azından başka sunucuya geçme imkanı olsa da geçsem TR1 başlayacak olanlara tavsiyem kesinlikle gelmesinlerrrr

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. Merhaba ,

Arayüz kısmındaki " Hareketsizken havada dur " seçeneğini seçip sabitleyiniz.

Ayrıca bazı tarayıcılar kısa bazıları daha uzun süre kalabiliyor.

İyi forumlar.

.*CapTain*. bunu beğendi.
  9. Aynı sorun devam ediyor.

O ayarlarla ilgili olacağını sanmıyorum.

Çünkü başka zaman aradan 5 dk geçmesine rağmen yeni kopmasına rağmen bu kısa zamanda sürekli gidiyor bunu merkeze iletirseniz seviniriz.

10. Merhaba ,

Farklı tarayıcılar ile deneyebiilrsiniz. Mesela chrome kullanıyorsanız yandex , maxthon v.b. tarayıcılar ile deneyiniz.

İyi forumlar.

11. Denedim adminim zaten bu kasmalar başladıktan sonra böyle olmaya başladı TR1 sunucusunda olan çok iyi bilir.

Kullanmadığım tarayıcı kalmadı gibi bişey maxtron mozilla chrome explorer :(

12. Merhaba ,

Eğer sorun server'dan kaynaklanıyorsa teknik ekip gereken işlemleri yapınca düzelecektir.

İyi forumlar.

13. Bu olay uzun zamandır var kasmalar ile vesaire alakası olamaz. Bazen 2-3 dakika bazen saniyeler içerisinde arka planla ilgilenirken bağlantı kopuyor.

14. Darion26

Darion26 User

Bu ayarlarla ilgili galiba.. Benimde adminimizin gösterdiği gibi ve bazen 5dk forumda olmama rağmen gitmiyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.