Oyun Sık Sık Donuyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™RдmPдqΣ≈╠№⁷╣ tarafından 28 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyun sürekli olarak donuyor internetimden dolayı değil kontrol ettim net sağlam ama oyun düşük kaliteye çekmeme rağmen bir performans artışı ve ya donmaya engel olmadı.
    Oyunda teknik bir sıkıntı mı var ?
    Bilgisi olan bir yetkili var mı ?

Yeterli bilgiyi buldum konu kilitlenebilir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Mart 2016
  2. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

bulduğun çözümü buradan paylaşırsan bizlere de faydası olabilirdi.

3. Eyyüp47

Eyyüp47 User

valla nettenmi pc denmi bilmiyorum ama benim oyunum hic donmuyor...

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ay sonu cogunun kota asimidir ,panik yok:)

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız diğer üyelerimide yararlanabilir.Anlatmak istemiyorsanız konuyu kilitleyebilirim.

Keyifli forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.

6. TTNET ile iletişime geçtim bulunduğum lokasyonda son 1 haftalık dönemde stabil internet konusunda sıkıntı varmış. Bu olay bi video izlerken veya nette dolaşırken bize çok hissettirmiyor ama darkorbit gibi sürekli ve stabil bir internet gerektiren şeylerde donma kesinti gibi sorunlar çıkarıyor. Olay bundan ibaretmiş. Önemli birşey değil yani eğer aynı sorunu yaşayanlar varsa ttnet veya diğer internet dağıtıcılarıyla bir görüşüp durum raporu alsınlar derim.

KAMİKAZE bunu beğendi.
  7. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

bence imkanı olanlar bu ttnet'en kendini bir an önce kurtarmalı.süper online fiber internete geçtiğimden bu yana oyunda hiç sıkıntı yaşamadım netten yana.ttnet kadar sömürgeci bir şirket daha yoktur.

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Paylaştığınız bilgi için teşekkür ederim.

Konu çözüme ulaştığından kilitliyorum.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.