Oyun Sıkıntıları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ŧα†ιhiИ[MΞKИ]ı tarafından 21 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaş siz sürekli sorundan haberdarız üstlerimiz ilgileniyorlar durumla diyorsunuz lakin bu ilgilenmenin ne kadar uzadığının farkında olmaları gerekiyor. Oyunun ne bağlanma problemi bitiyor ne donma problemi bitiyor sürekli sıkıntılar var haftasonu oyuncu sayısı arttığında problemler iyiden iyiye daha da artıyor şu durumlarla acilen ilgilenmeleri gerektiğini ve artık bizlere doğru düzgün hak ettiğimiz bir oyun sunmaları gerektiğini de iletirseniz sevineceğim.
    Sıkıntıların yaşandığı sunucu: TR1-TR5

2. uzayl80

uzayl80 User

aynn katılıyorum ben farklı bir servarda olmama ragmen özelikle gece 12 den sonra baglanma sorunu yaşıyorum sırf oyuna gircem diye 30 dk baglanıyor sorunu ile karşılasıyorum bende anlamadım bu işi acaba bunlkarın servarımı eskidi yoksa dandik servarmı kulanıyorlar anlamış değilim ayrıca oyunda npc donmaları oluyor sıklıkla özellikle hafta sonları kapı için tam bir rezalet ötesi bir durum

3. Merhaba,

Bahsettiğiniz problemler hakkında bilgimiz bulunmaktadır. Yetkili mercilere bunlar iletilmektedir, oyunun düzelmesini bizlerde beklemekteyiz.
    Sizlerinde oyunda güzel performans alıp keyifli oyun oynamanız bizleri memnun edecektir. Emin olun bu konular hakkında elimizden geleni yapmaktayız.Kısa sürede düzelmesini umuyoruz, lütfen sabırla bekleyiniz.

İyi forumlar..

4. bizim de sunucu birleşti global avrupa 3 macaristan iskandinavya 1 2. 2 gündür sürekli bağlantı kopuyo ne kasabiliyoruz ne bir şey yapabiliyoruz. bi de haftasonuna x2 kapı günü koyuyolari uri kasamadık edemedik hala bağlantı kopuyo. teselli bile vermiyolar zaten bu gidişle millet haftasonu kapı da yapamaz o da ayrı.

5. Modum aslında sizlere herhangi bir lafımız yok sizin elinizden gelen birşey yok lakin üstleriniz sanki oyunun işleyiş durumundan sıkıntılarından haberdar olsalar da çok umursamıyorlarmış gibi hal takınmış durumdalar sonuçta yıllardır olan bir oyun oynuyoruz elbette sıkıntılar olabilir hatalar buglar olabilir bu konuda da bir sıkıntı yok fakat sorunun erken teşhisi ve çözümü yapılmadığı sürece oyuncular oyundan keyif alamıyor ve keyif almadığı bir oyuna neden girmek istesinler ki haksız mıyım? Yıllardır olan bir oyunda eğer sıkıntılar hızlı çözülmüyorsa bu işte farklı bir problem var demektir.

6. Merhaba,

Açıkça konuşmak gerekirse genel olarak suçlu suçsuz aramaktan çok oyunun genel problemlerinin giderilmesi hakkında hem fikir olmamız gerekiyor. Bizim üstlerimiz de bizler gibi insanlar, oyundaki genel problemlere donmalar , laglar ve aklınıza gelebilecek daha büyük problemlere Merkez Ekip bakmaktadır. Merkez ekip oyuna müdahale etme hakkına sahip olup teknik bakımlarıda onlar yapmaktadır. Bizler sadece sizlerin problemlerinizi üstlerimize iletip onlarda gerekli yerlere iletimini yapıp bu konudaki önemide belirterek gerekenin yapılması için beklemektedirler. Malesef ki bir an da bir şeyler olmuyor, bizlerde isteriz rahatça oyun oynanmasını ve sıkıntılarla karşılaşmamayı fakat sorun olduğu noktada da bunun çözümünü beklememiz gerekir. Bu yüzden siz değerli üyelerimizin biraz daha anlayışlı olup beklemesini istiyoruz ve en kısa zamanda sorunların düzelmesini umuyoruz.

İyi forumlar dilerim..

7. GÖLGE

GÖLGE User

oyun hergün kötüleşiyor:( neresinden tutsak elimizde kalıyor:) ha gayret bakalım daha ne kadar dayanabilicez:)

8. aynı sorun bende de var bi haftasonu girelim dedik rezil olduk girmem bende

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.