oyun sıkmaya başladı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Komagenes tarafından 10 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Komagenes

Komagenes User

harbiden oyun sıktı. gelişmek için kapı yapmak gerekiyor, gidiyorsun yarım saat olmadan seni kesiyorlar, gizlenip gidiyorsun yine açığa çıkarıp kesiyorlar. ki premeum olduğum halde. nasıl pala toplayacağız, nasıl lf4 bulup çıkaracağız. ya lf4 satışı da lf3 ler gibi olsun, yada oyun oyuna sadece kesmek için girenlere kalır ki o da bir tat vermez. her zaman güçlüler kalırsa ne olur ? darkorbit ekibinin yakın zaman da oyle bir planı var mı bilmiyorum da ben iyice sıkıldım. birilerine yem olmaktan sıkıldım. bir ara uzun zman oynamamıştım, yeğenimin tesvikiyle yine başladım, sanırım yine bırakacağım...

2. birader ben derim ki bırak palladiumu falan grup kapısına git orda kasıl, ya da spearhead al pvp de kutu topla hızlı hızlı hem gg kasarsın hemde uri , bir yıldır bende oynayamıyorum oyunu, 1 aya kalmaz başlayacağım yeniden, grup kapısı ve pvp de takılmayı düşünüyorum yoksa kris kesmekle zor yetişeceğim oyuna ve o da sıktı yani oyunda kendimi bildim bileli cubiye gir ya da kris kes yapıyorum baydı ha :)

3. KARANLIK

KARANLIK User

Farklı kasılma yöntemleri için yeni başlıyanlar bölümüne ekipman bilgilerinizle birlikte konu açınız.Yardımcı oluruz sizlere daha kolay nasıl kasılmanız konusunda.İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.