Oyun Sorunlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kılıçhan tarafından 6 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mimesis etkinlikleri yüzünden oyundaki sorunlar çoğaldı,portaldan atlanmıyor,portala takılıyoruz uba ya atlayıp patlayınca düzeliyor, bazen yeniden bağlan diyoruz mesela 3-3 atladık yeniden bağlan gelince bağlan diyoruz bi önceki haritada oluyoruz,sonra invoke kesiyoruz bi kaç kişiyle gemi patladıktan sonra doğunca bazı oyuncuların gemisi gözükmüyor yaratığa sıktığı mermiler gözüküyor, ema atınca birisi 15 saniye sıkamadığımız oluyor,alfa gibi kapılarda sıkıştığımızı hiç demiycem şuan 2 gündür onun sıkıntısı var, şuan bağlanıyor oyuna girmiyor, bunun sebebi kesinlikle getirdiğiniz etkinliklerdir ne zaman etkinlik gelecek olsa ya da etkinlikte güncelleme olsa oyun bozuluyor dediğimiz sorunlar oluyor, acayip acayip bir sürü sorun var hala çözülememiş, en basiti arkadaşlık listesi penceresinin bir kere tıkladığımızda açılıp kendiliğinden kapanması 10 kere oluyor zor açıyoruz, bunca sorun varken yok har dosyası yok çerez temizleyin yok reset gelicek falan bunlar çare olmuyor, yazdığım sorunların bazıları 1 senedir var bazıları şu 2-3 haftadır sürekli var bir sürü sorun var artık hepsine çözüm bulunsun.(bu yazıyı sorunları çözebilecek yerlere iletin)(sürekli yazımı kaldırıyorsunuz artık yeter)

Konuyu başka bi konuyla birleştirmeyin oyun soruna kaldırıyorsunuz yazıyı kimse görmüyor 500 tane mesaj içinde buradaki yazdığım sorunları biçok kimse bilmiyor yetkili biri okusun ben zaten kilitleyin diyecem kaldırmayın..

2. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Knk sende tam 'mangal başındaki abi' tipi var bak söyleyeyim

Themis. ve ateistkeci bunu beğendi.
  3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Sorunlarınızı anlayışla karşılıyorum, bende bir oyuncu olarak bu sorunlarla karşılaşıyorum. Şu anda merkez ekip bu sorun üstünde çalışıyor, yapabileceğimiz ekstra hiçbir bir şey yok. Olsa emin olun yapardık elimizde resetleme butonu olsa dakika başı basardık ki bu sorunlar çözülsün ama yok. Bu yüzden artık forumda bu yazıları yazmanıza gerek yok emin olun bunları zaten bütün yetkili kişiler görüyor, okuyor, yorum yapıyor biz sadece bir buz dağının görünen yüzüyüz. Lag ile ilgili kaç adet rapor tuttum sayısı belli değil sizinkini de ekliyorum canı gönülden inanın artık hiçbir yetkili size burada yalan söylemiyor veya garezi olup da konularınızı birleştirmiyor görevi neyse onu yapıyor sadece. Başka bir sıkıntınız yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.
  4. teşekkürler kilitleyebilirsiniz

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.