Bug / Oyun hatasi Oyun Sorunları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -TARSUSLU33- tarafından 4 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1 Oyundaki Kamufle Görmeler
    2 Oyundaki B** Sorunu
    3 Oyundaki Oyun Acıkları
    4 LAG LAG LAG
    5 Bilmiyorum oyun NEREYE gidiyor.

Sayın DO yetkilileri bu oyun bu kafayla giderse Covid-19 salgını bittigi andan itibaren bu oyunda oyuncu kalmaz Siz TR DO yetkilileri olarak bunları bu ALAMAN şirketine söylemiyormusunuz bu oyunun bu hali nedir kardeşim her taraf bot her tarafımız illegal pro kullanan oyuncularla dolu
    Ben x4 RSB INSTA EMA PLD 8 SR-5 DCR-250 ben elime klavyeden basıcagım tuşlara adamlar programla ŞIK ŞIK otomatik olarak oynuyorlar bunları gectik insanların bu programla oynamaları Kamufle görmeleri o bambaşka bir sıkıntı kısacası bu kadar oyuncusu olan oyunun kendini yenilememesi 10 günde bir etkinlik getirmesiyle olacak iş değildir sen ilk önce oyunu dogru düzgün yönet adil yönet ki Oyuncular gitmesin başka oyunlara yönelmesin. kaç yıldır bot illegal program kaç yıldır bıtmeyen birleştirme bugları bizdemi illegal olarak oynuyalım bu oyunu pusıng denen bir sistem icler acısı oyunu emegiyle oynuyanların hesablarını banladınız sen pusıng yaptın dıye 11 kere adam kesmek pusıngse kaldırın imha edilen gemileri iptal edin savaşmayı bu oyun eskiden pvp oyunuydu şimdi oyun Pve ye döndü sayenizde haritalarda savaşamıyoruz

Son düzenlenen: 4 May 2020
  2. 12 senedir bu oyunu oynarım değişen bir şey yok değişmezde yaz yaz sonuç yok yazık

3. kardeş samimi söylüyorum 7 arkadaş 7mizde konyadayız oyunu bırakmayı düşünüyoruz oyunun her tarafı bozuk kardeş oyundakı birleştirme bugu yüzünden inanın keşke ittifagım olan klan üyesi bunları bize demeseydi sıfırdan gemı acıp 48 pro 20 bo3 kalkan atıyorlar.
    milyonlarca rsb abl ema ubr roketleri istedıkleri herşeyi ücretsiz şekilde birleştirme yüzünden alıyorlar.Ne olacak bu oyunun hali bir yetkılı cıksın desınkı sızde yapın bug desin bug yapanları banlamıyoruz ceza vermıyoruz desinler yapmassam adam degılım arıtk iyice oyunun tadı bozuldu 2007 den berı oynadıgım oyunu 2019 12 ayından bu zamana kadar Gıcıklandım.

Son düzenlenen: 4 May 2020
  4. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

İlgili sorunlardan ben bir oyuncu olarak da muzdaribim ama bu konuları raporlayıp çözümünü beklemekten başka yapabileceğimiz herhangi bir şey yok. Çok üzgünüm, keşke yapabileceğimiz bir şey olsaydı.

İyi forumlar dilerim.

5. TR ekibinin elinde bulunmayan bir şey yapacak hiçbirşey yok raporlamaktan başka. Tek beklentimiz bu client-unity vs güncellemelerini beklemek. Bunlar geldiği zaman belki bitecektir bu kadar şey en azından öyle umuyorum.

Luminous bunu beğendi.