Bug / Oyun hatasi Oyun Sorunları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALİZE1. tarafından 11 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ALİZE1.

ALİZE1. User

11 temmuz 23:45 te 5-2 den 5-3 e atladım. gemi atlayamadı bi türlü.
    internet bağlantım deli gibi hızlı. ama siz yavaşsınız!

birleştir bölümü çalışmıyor; bu bir.
    ikincisi oyunda donmalar oluyor. bug oluyor.
    oluyor da oluyor...

ama sizler de zengin oluyorsunuz. sizin için bizim memnuniyetimiz önemli değil tabi. cebiniz dolsun yeter...
    yemişim böyle oyunu... sehh....!

-TheTURK- ve **İSYANKAR**47 bunu beğendi.
  2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelike konu başlığınızı düzenledim. Ayrıca unutmayınız ki biz görevliler gönüllü olarak sizlere yardımcı olmak için buralardayız. Herhangi bir ücret almıyoruz veya para kazanmıyoruz. Sizin yaşadığınız sorunları oyuncu olduğumuz için bizler de yaşıyoruz. Sorunlar gerekli şekilde raporlanmıştır. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  3. ALİZE1.

ALİZE1. User

Adminim, benim siz forumdaki ve oyundaki görevlilere bir şey dediğim yok.
    Sizin üstünüzde kimler varsa veya bu oyunun teknik ve oyun sorunları kısmıyla kimler ilgileniyorsa, onlaradır bu laflarım.
    Bu sıkıntılı günlerde kafamız dağılsın diye oyuna takıldık, biraz neşelenelim dedik; fakat sinir olup çıkıyoruz oyundan.

ha bu arada!

Oyunda YARDIMCI PROGRAM kullananlar da bi hayli arttı.

bu program hakkında da bi çalışma yapan olmayacak; bunu da görmüş olduk.

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Çalışmaları yapan ekibin Merkez Ekip olduğunu belirtmek isterim. Ülke Takımlarında bulunan hiçbir yetkilinin oyun içerisindeki sorunlara müdahale yetkisi bulunmamaktadır. Ülke takımı olarak botlar ve seorunlar ile alakalı oyuncularımızın bizlere iletmiş olduğu konuları düzenli olarak raporladığımızı bilmenizi isterim.

İyi Forumlar Dilerim

Luminous bunu beğendi.