Oyun Sorunları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 18 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ya kardeşim, nedir bu oyunun bu ayki hali?
    Lag oldu, hafta sonu kapılara girilmedi çünkü haritada kapılar yok idi.
    Kappa kapım vardı, gitti diyorum. Support bana HUSSLE kodu verdik diyor. :/
    Plutus etkinliği dediniz, başladı, sonra kaldırıldı.
    Şimdi ise kapılara girmeye çalışıyoruz, olmuyor.

Ciddi anlamda Bigpoint şirketi, yazılımcılarını değiştirmeyi düşünmüyor mu? Her seferinde başarısızlık yaşayan bir oyunun yazılımcılarını elde tutmakta neden bu kadar ısrar ediliyor? Torpilli falan mı bu adamlar yoksa?

Ben artık, bu sorunların en tepedekilere yansıtılmadığına inanmaya başladım. Valla böyle olmayacak, sanırım CEO ile direkt biz irtibat kuracağız sanırım.

2. Agır_TR

Agır_TR User

adam haklı

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  3. Ben yansıtılmadığını düşünmüyorum , yansıtılıp umurlarında olmadığını düşünüyorum bu kadar zor olmamalı şu lag sorunu. Bot sorunu da iletildi diyolar iletildiğniden yana şüphem yok ama neden işlem yapmıyolar hâlâ anlamış değilim ya cidden ilgisizler ya da göz yumuyorlar.

militaryship-3 ve ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  4. aRisusa

aRisusa User

Hayırlısı olsun valla lag sorunu felan giderilir, beni asıl rahatsız eden botcular adam daha adam akıllı ırıs yapmamış zeta kapısı yapmış :D Hepsi uçuyo

5. Aynen öyle 6f 1 zeta yapıp x-7de bota atıyor utanmadan bir de sıkıp direk gönderiyorum porta sen bu oyunu bilmiyorsun neyine senin bota atıp gemi kastırmak , kendi akıllarından şüpheleri var botun aklına güveniyolar işte kendileri o kadar kısa sürede tepki veremiyor normalde :D

6. tilia

tilia User

Bence de sorunun özeti bu...

7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Sorunlar her zaman düzenli olarak raporlanmaktadır. Size bu bilgilendirmeyi yaparak da merkez ekibe ilettiğimizi belirtiyoruz. Merkez ekip de çalışmalarına devam edip sorunu çözmek için uğraşıyorlar.
    Mesajınızda kullandığınız üsluba dikkat ediniz ve kimseyi aşağılayacak cümleler kullanmayınız. Aksi halde cezai işlem uygulamam gerekecektir.

İyi forumlar.

8. MERHABA
    öncelikle kolay gelsin lagdan dolayı desteklerde kaybımız olmuştu bu gün verilmiş bonus kutu ödülüm 3 gün uzatılmış şeref desteği tecrübe desteği kalkan desteği falan verilmiş teşekkür ederim ama uridyum indirim paketim 1 haftalık sürenin 3-4 günü lagda gitti onu uzatmamışlar daha sonradan verilecek mi yada verilmeyecekse nedenini öğrenebilirmiyim???

9. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Script çalıştırıldığında sırasıyla eklenmektedir. Bir süre daha bekleyiniz, eklenecektir.

İyi forumlar.

10. teşekkürler kolay gelsin..

.Hypnos. bunu beğendi.
  11. Kardeşim bu oyun gözden çıkarılmış. Bp nin iş ilanlarına bakıyorum, unity geliştirici arıyolar ama ne için? Mobil oyunları için. DO'yu çoktan ikinci plana atmış kendi haline bırakmışlar.

TinkerBell34 bunu beğendi.
  12. zalim

zalim User

oyun hatası yüzünden yok olan kapıyı mecbur vermek zorundalar.
    modum bugün bana telafi destekleri eklenmiş ama yine boşa gitti ne olcak merak ediyorum sabah beri yine oyuna giremedim. Bigpoint bi cebinden alıp öbür cebine koyyor.

doğrucudavut bunu beğendi.
  13. oyuna girmeden kutu katlayıcımı ve indirim paketimin süresini uzattım. Oyuna girdim bir de ne göreyim bp nin her zamanki hali oyun sorunlu paramın karşılığını alamıyorum. sabahtır aynı şey kardeşim yazık değil mi ya

doğrucudavut ve GAMLI-BAYKUŞ bunu beğendi.
  14. Oyuna giremeyenler var , ben de şanslı oyuncumuyum anlayamadım, oyuna girdim ama 2-7 de 30 dakikadır blighted kristalon kovalıyorum lagdan yakalayamadım daha ne kadar kovalıcam bilemiyorum yoruldum bıraktım.

15. oyunda aşırı lag var yaratığa tıklayınca 5 saniye sonra lazer atıyor bilgisayarım ve internetimde hiç sorun yokken bu nedir lütfen teknik ekipten ricam bu oyunu düzeltsinler bağlantı hatalarından ben dahil tüm darkorbit oyuncuları bıktı gına geldi artık . oyunu stabil hale gelmeli.

EdepYaHu ve GAMLI-BAYKUŞ bunu beğendi.
  16. benimde 1 diroitim eksik.2 epsilon sonra kronosuda yapacam.kıyaslama yanlış.full olmadan zeta yapanları zan altında bırakıyorsun.

17. taner1993

taner1993 User

oyunda paket alamıyorum hata veriyor neden ?

18. M-A-Y

M-A-Y User

Gençler ben bırakıyorum oyunu boşverin sizde

19. Oyuna girilmiyor sizde de öyle mi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Temmuz 2020
  20. westerya

westerya User

ne oldu oyuna girmiyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.