Oyun Sorunları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 18 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Sunucularda tost pişiyor

Edit: Tr sunucularında problem var sanırsam Global Avrupa 7 de problem yok

2. -TheTURK-

-TheTURK- User

Darkorbit teknik ekibi elinde çekirdek kola oyuncuları daha nasıl çıldırtabiliriz konusması yaptıgına eminim ama size kanıtlayamam :D

3. Haklısın ön yargılı olmamak gerek , zeta flaxlı halde de yapılabilecek bir kapı , belki adam gg biriktirdi palladium topladı kapıyı açtı ve yaptı . Bu mümkün tabi ki . Son günlerde oyun hatalarını suistimal edenler , bug kullanarak haksız kazanç elde edenler yüzünden herkes birbirini kolaylıkla zan altında bırakabiliyor .

4. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Bence tr sunucuları binen yükü kaldıramıyor, global avrupa 7 de lag yok

5. vip, indirim paketi ve katlayıcı aldıktan sonra hafta sonu kapı yapayım dedim, ama bu kaçıncı kezdir oyun oynanmıyor ve oyuna giriş sorunları var, harcadığımız paralar boşa gidiyor, darkorbit bunun hesabını vermelidir, hepimizin canına tak etti artık, en azından oyun sorunu yüzünden harcanan paralar ya iade edilsin yada oyun düzelince aldığımız paketler tekrar aktive edilsin, tabi oyun düzelirse?

heryer aynı lag heryerde var.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Temmuz 2020
  6. Para iadesi olması imkansız gibi bir şey dostum , paketler konusunda katılıyorum , yeniden aktif edilmeli , insanlar mağdur olmasın

7. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

bence buradaki büyük sorun yabancı sunucularda bu problemin bize oranla daha az olması. merkez ekibin pek umurunda değiliz sanırsam türk oyuncular olarak

Hayır şuan global avrupa 7 de lag yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Temmuz 2020
  8. -TheTURK-

-TheTURK- User

O zaman oraya çullanın :D Madem oynayamıyoruz diğer serverlerdede oynatmayız :D

9. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Eğer kalıcı olarak geçen olursa beraber oynamaya hayır demem

10. Reelim

Reelim User

Adminimm destek falan verdinizde telafi diye gene kullanamıyoruz adminimm nolacak?

11. -TheTURK-

-TheTURK- User

Geçiş yaptım bile :D

12. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Çok iyi dedin knk da buradaki adminlerin düzeltebileceği bir şey değil bu sorunlar. İş merkez ekipte bitiyor ve bence merkez ekip pek önemsemiyor bizleri

13. galaksi basıyorum hata veriyor, sonra bir daha giremiyorum, sorun üstüne sorun bazen iyi gibi oluyor sadece

14. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Global Avrupa 7 de mi oluyor bu sorun knk

15. NexoNeoNow

NexoNeoNow User

hayır bırakmıyorsun

16. -TheTURK-

-TheTURK- User

Beyler Global'de Sorun yok :D Tıkır Tıkır İşliyor Mekanızma :D

17. Reelim

Reelim User

Dediğin gibi sanırım önemsenmiyoruz onlar tarafından

18. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Bence sunucumuz oyuncu sayısı olarak yoğun ondan da olabilir biraz kesenin ağzını açsalar iyi olacak

19. AmiDalaaa

AmiDalaaa User

Tr 4/6 yine çökmüş bulunmaktadır her gün server uzun süreler çökme yaşıyor verdikleri telafininde bi anlamı kalmıyor ve zaten haksız telafilerde yapılmıştır bazılarına Ephon verilmiş 3 er günlük bazılarına ise %50 bile verilmemiş ciddi yine sunucu çöktü bi işe yaramadıda neyse :(

20. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Bu arada discord kullanıyor ve global avrupa 7 de devam etmeyi düşünüyorsan yardım edebilirim sana

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.