Oyun sorunları

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 20 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ema attığımda ve insta attığımda delip geçiyor bu oyun ne zaman düzelecek?

İstasyonların durduk yere kaybolması tamam bunun raporlamasını yaptınız.

Örnek 3/3 de patladığımda portalda doğup arka haritaya atlamak istediğimde 15 sn hatası veriyor.

Bu sorunlar en az 1 aydır var sorunlar çözülecek diyoruz ama halen çözülmedi bizimde sabrımız var?

2. Ema ve insta mevzusu yıllardır olan bir sorun forumda bunu yaklaşık 3 senedir dile getiriyordum herkes dalga geçiyordu.

Bu ema ve insta glitchi aslında sadece otomatik tutucuları olanlarda işe yarıyor çünkü bu adamlar uzak mesafeden vurabiliyor ayrıca otomatik hedeflemede oldukları için ema atsan dahi tutabiliyor bu adamlar.

Portal hatasını bende yeni yeni görüyorum. İstasyonların kaybolmasıda taaa 2-3 sene önce ki sorunlardan bir tanesi.

Ben yaklaşık 5-6 sene önce kamikaze PET bugunu raporlamıştım hala oyunda o bug :) Aegisin yavaş sıkma glitchini rapor etmiştim 6 senedir hala aynı değişen bir şey yok yani :)

Oyunun her yeri glitch , bug , hile kaynıyor adamlar sadece kazanç elde edebilecekleri yerlere ağırlık veriyorlar , payment bugu yapanlara nasılda ceza kesiliyor ? Yada seprom bugu yapanlara ? Fakat hala otomatik tutuculara bir çözüm yok , hala yıllardır var olan oyun glitchleri ve buglarına bir çözüm yok , yazık diyorum sadece.

Modlar gelecek diyecek raporluyoruz Almanya bakıyor o işe diyecek ki haklılar onlarda emir kulu ne denirse onu yapıyorlar adamlar yazılımcı yada developer değiller.

Sorun aslında Youzuda , Bigpointi satın aldıklarından beri gemi tasarımları çok çirkin eski venom vs tasarımlarına bakıyorum bir de şimdi ki gemi tasarımlarına bakıyorum abi cidden oyun hamuru gibi gemiler var.

2D'de ki tasarım görüntüleri 3D'den daha iyi şaka maka akıcılık 2D'de olsa 2D'de oynamaya devam ederim ara sıra 2D'ye nostaji olsun diye dönüyorum.

Oyunun her yeri sorunlu sadece bunlar değil ki ? Misal hastalık CPU alacam tekli , gemide hastalık var alamıyorum sağlıksın diyor :D

Gemi değişirsin konfigrasyonlar silinir... Her 2 ayda bir seprom bugu çıkıyor piyasaya :D

ateistkeci bunu beğendi.
  3. Alışmalı mıyız yani bu tür sorunlara.

Mesela arada oyun bir kaç saniye donuyor artık normal karşılıyorum oyun bozuk diyorum herkese.Millette hem fikir olursa oyuna başlayacaklara az çok fikride olur.

Oyunun stabil çalışması lazım yine bir yerde patlak verecek hissi veriyor.

4. Geçenlerde bir konu açtım konuşmacı köşesine dropların büyük bir kısmından kurtuldum diyebilirim konu isimi oyun içi FPS arttırma yolları idi sanırım öyle bir şeydi (kusura bakma uyku düzenim ayvayı yediği için şu DGS'den balık hafızalı olarak geziyorum etrafta)

Bendede ara sıra oluyordu biraz ince ayar çekince düzelttim (yazılımcı yetenekleri saolsun :D )

Şu flashtan kurtulmadığımız sürece bu tip hatalar çoğalarak gelmeye devam edecek ben asıl Unityi bekliyorum eğer oradada batırırlarsa helvasını yiyeceğiz sanırım :D Şu an ki botları dahi bitirecek yer unity aslında , tabii önlem almazlarsa gene etraf hile dolacaktır kısa süre içerisinde.

Fakat başarılı olacaklar gibi bir his var içimde unity kötü bir motor değil aksine tamamen sorunları az olan geliştirme platformlarından birisi. C# bilen her eleman iki üç tutorial ile rahatça unityde DO benzeri (detaylı olmasada) yapabilir diye düşünüyorum.

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz sorunları oyuncu olarak bende yaşamaktayım. Raporlara eklendiğini ve teknik ekibin çalışmalara devam ettiğini belirtmek isterim. Umarım ki sorunlar en kısa sürede çözülür. Çoğu sorunu geride bıraktık. Bu sorunların da çözüm süreci yakındır.
    Oyunun stabil çalışma sürecini değerlendirmek istersek; bunun indirile bilir istemci ile halledileceğini düşünüyorum.

İyi Forumlar.

6. smoonrise

smoonrise User

Bu 15 sn boyunca atlama engeli sorunu bende yeni başladı bu etkinlikte oldu daha öncesi yoktu , sanırım etkinlik ayarlarını bozmamak için şimdilik bekliyorlar malum düzeltilen kadar geri bozulan çok oluyor etkinlik sonrası düzeltilir sanırım zaten az gün kaldı 1 hafta neredeyse .
    İnsta delme olayı aceba oyundaki lagdan dolayı oluşuyor olabilir mi , 3 parti yazılımlar buna sebeb olsaydı illaki y.tube düşer yada discord sohbetlerine yansır halde olurdu , benim tahminim lag kaynaklanan bir durum tıpkı konfi geç değişmesi sonucu konfi değişimi sırasında dp direk hasar alma durumu gibi bilmem tam anlatabildim mi .

7. Flash'da çok fazla glitch olduğundan dolayı o tip programlar basit flash player glitchlerinden yararlanıyorda olabilir. Genelde o tip 3. parti yazılımlar paralı olduğu için pekte dışarı sızma olmaz yani youtube gibi yerlerde göremezsin.

Adamlar basit bir javascript scripti ilede yapıyor olabilir , sonuçta oynadığımız oyun flash player oyunu ve javascript zaten browserı manipüle etmeye dayalı bir script dili. Kaldı ki bu tip şeylerin tespitide zor olur.

8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Kendi gözlemlerime dayanarak belirtmek isterim ki yeniden doğduktan sonraki 15 saniye bekleme kuralı her portalda olmamaktadır. Bazı haritaların bazı portallarında olmaktadır. Belirtildiği gibi raporlanmıştır en kısa sürede düzeltilecektir. Ayrıca belirttiğiniz gibi insta delme olayı oyundaki lagdan, saniyelik takılmalardan dolayı olmaktadır. 3. parti uygulama kullanımlarında bile insta delme gibi bir durum söz konusu değildir.

İyi forumlar.

smoonrise bunu beğendi.
  9. smoonrise

smoonrise User

Yeni harita da deneme yapamadım malum etkinlik dönemi ama pvp ve eski haritanın 3 şirket portallarının hemen hemen hepsinde Maşallah patladık :) ve deneme imkanımızı bize sundu etkinlik yerine bizi kesen arkadaşlar sayesinde ve tecrübelerime dayanarak diyebilirm ki eski haritanın tüm portalları ve pvp portallarında bu sorun mevcut zaten raporlanmış bildirilmiş beklemek gerekecek merkezin arka planda iyileştirme yapmasını . 3 parti yazılım demişken ben istekde bulunmuş olsam sizde iletseniz raporlarınız da ne zaman ban verilecek bu konuda buglar da olduğu gibi bir duruş sergilemesini merkezin ve ağır cezalar ile oyun adaletini sağlamasını bekliyoruz. Siz TR ekibininde rahatsız olduğu ve bunu her ortamda dile getirmesi bizi memnun ediyor size her seferinde istekte bulunmak size değiş merkeze sesimizi duyurmaktır. Malesef tekrar tekrar sizlerden bu isteği yapmak zorundayız raporlarsanız sevinirim 3 parti yazılımların cezalarını bekliyoruz.

10. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

İsteğinizi tekrar tekrar yinelemeniz bir şeyi değiştirmeyecektir. Sorunlar ve şikayetlerini raporlanmıştır ve sizler yinelemeseniz de raporlarımıza eklenmeye devam edecektir. Şikayet sürekli tekrarlandıkça bizler aynı cevabı vermek zorunda kalıyoruz ve 'robot cevap' diye bir algı oluşuyor fakat ne yazık ki bu sorunun size verdiğimizden başka bir cevabı bulunmamaktadır. Lütfen sabırlı bir şekilde gerekli işlemlerin yapılmasını ve cezaların gelmesini bekleyiniz. Şayet bizler de öyle yapıyoruz.

İyi forumlar.