Oyun sorunu ! yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Θ§MДИĿI»ŦΩKΔÐI«B€LA™ tarafından 22 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunu oynarken ara ara NPC'ler ve gemiler duruyor.Yalnız benim gemi hareket edebiliyor.Ama sonra bir anda herşey hızlanıyor benden geride olan gemiler önüme geçiyor falan.Sorun neyden kaynaklı ve nasıl çözebilirim acil yardım ?

2. Eski

Eski User

internet hızı dostum o lag giriyodur arada o yüzden öyle hissediyosun

3. Arkadaşımızın dediği gibi lag olabilir.

Lag'ın Sebepleri Nelerdir?

Açıklama: Biliyorsunuz ki yükleme yaparken yükleme hızınız artar ve düşer...
    Bu da oyunlarda zaman zaman/uzun süreli lag oluşmasına sebep olur...
    Bu düşüş-artış(dalgalanma) genel olarak sorunlu bağlantının sonucudur...

Cevap:
    *Sorunlu Bağlantı-->
    Kopuk hat kablosu, kablo ek yerlerindeki temassızlık, kablosuz modemlere yakın mikrodalga v.b...

*Oyun esnasında yükleme yapmak, internet kullanan programları açmak (msn, limewire, emule v.b)...

*Düşük Bağlantı Hızı-->
    1024 Kbps sorunsuz bağlantı ile genel olarak lagsız bir şekilde oyun oynayabilirsiniz, ancak 512 ve 256 Kbps bağlantıda lag sorunu kalıcı olarak boy gösterebilir...

*Yetersiz Sistem-->
    Lag olarak sayılmasa da oyunda donma - kapanma v.b sorunlar yaratabilir...
    Bu olay Bilgisayarınızın Oyunun Hızına Yetişememesidir...

Not: Genellikle lag sorunu internet hızınızdan kaynaklanmaktadır hiç bir online oyun kalitesiz oyun sunucusuna,oyun kurmaz.

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bağlantı hızınızdan kaynaklı bir sorundur.

İyi Forumlar

5. 2 mbps indirme hızı upload hızı 0.63 ping 8.Yine de bu sorunların olması normal mi ?

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Oyundaki FPS hızınız kaçtır o sorunu yaşadığınızda?

İyi Forumlar

7. FPS de düşüş olmuyor aslında.Kasma falan olmuyor.FPS 25-35 arası oluyor.

8. Merhaba ,

Şu an için bizler ilk olarak alternatif çözüm önerilerini yazıyoruz. Bazı durumlarda sorun çözülüyor fakat bazı durumlarda ise teknik sorun nedeniyle çözülemiyor.

İyi forumlar.

9. oyunda sorun mu var yaklasık 30 dakikadır oyuna giriş yapamıyorum yükleniyor kısmı doluyor çok az bir kısmında kalıyor başla kısmı çıkmıyor

10. Merhaba ,

Bir kaç defa yenileyebilirsiniz yada farklı tarayıcılar ile denemeler yapabilirsiniz. Genel bir sorun bildirilmedi. Ayrıca anti-virüs programınızı devre dışı bırakınız lütfen

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Haziran 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.