Oyun Sorunu, yükleniyor Sorunu, takılıyor sorunu...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CLASSİ tarafından 25 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. CLASSİ

CLASSİ User

Oyun sayfası yükleniyor da kalıyor bir türlü açılmıyor . Dedim bir foruma bakayım ne var ne yok bununla ilgili. Aynı konu başlığı var ama konu kilitlenmiştir diyor. Sonra sağ tarafta son açılan konu başlıklarını okudum ve hepsini tek tek açtım. Konu başlıklarını yukardan aşağıya aynen yazıyorum : 1- Oyun Sorunu. 2 Sunucu sorunları hakkında güncelleme ve .. 3- Takvim ekranında takılıyor. 4- Güncelleme notları. 5- Gateway hatası yeter! . Tamamı oyundaki sorunlarla ilgili. Sonra bunları açtım bunlar en son güncel yazılar olmasına rağmen ve herkesin mutlaka yazacağı bir şeyle mutlaka olmasına rağmen beş konunun beşi de mesaj gönderimine kapalı. Ya forumu admini arkadaşlar açılan bir konuyu kapamakta ne bu kadar aceleci davranıyorsunuz. Yangından mal kaçırır gibi. Ben alman forumunu da takip ediyorum bu kadar kapalılık yok herkes yazıyor devamlı. Böylece benim yaptığım gibi yeni konu açma kirliliğine yol açıyorsunuz.

2. KEOPS

KEOPS User

son güncellemeden sonra yükleniyor butonu doluyor bir türlü bağlan sekmesine ulaşmıyor,otomatik giriş yapan hesaplarımız da girmiyor

westerya bunu beğendi.
  3. bende yüklü indirilebilir işlemci hep kayboldu tekrar indirmeye çalışıyorum error veriyor ve yüklenmiyor ne yapacağım darkorbit silindi bilgisayardan

4. ulan su oyunu ne hale getırdınız allah belanızı verecek saatlerce oyuna gırmyeye calısıyoruz

5. yaptığınız yapacağınız güncellemenin ta içine ...oyun bilgisayardan hep kayboldu insanı insanlıktan çıkarmayamı çalışıyorsunuz çin işkencesi dedikleri bu olsa gerek çinliler şirketi aldıktan sonra resmen oyuncuları soyup birde bizim parayla işkence etmeye başladılar yazıklar olsun size

6. asegun

asegun User

şu an aynı sorunu bende yaşıyorum yükleniyoırda kalıyor başla yok
    ,

7. ekmek teknemdi o benim :(

8. westerya

westerya User

oyuna güncelleme geldi ama hala hazırda 15 dk bekliyorum daha takvimden ileri gidemedim. geçen hafta 2 gün giremedim geteway hatası verdi durdu. bizler burada oyuna para veren arkadaşlarız oyunu oynayamadıktan sonra aldığımız vipler boşa gidiyor telafi hediyesi bile yok yok saldırıya uğradı yok sunucularda hata var bırakın buişleri verin bizim türk yazılımcı arkadaşlara on numara oyun yapsınlar ki bir daha bu oyunda hata alınıyor mu beceremıyorsanız yapan birine verin oyunu

9. duran1447

duran1447 User

10. sersaks

sersaks User

en çok konu kapatana ödül veriliyor galiba. :p:p:p

11. PankKK

PankKK User

yükleniyor problemi hala sürmekte anlamadım ne yapmaya çalışıyorlar

12. kılıç60

kılıç60 User

dünyada oyuna girebildim diye sevindiren tek oyun 2 gün oldu oyuna giremiyorum yükleniyorda kalıyor kapandımı ne oldu, teknik ekip bu işten anlamıyor kimseye kızmıyorum başladığım güne lanet olsun

westerya bunu beğendi.
  13. 2 gündür oyuna girilemiyor diye nele oldu?
    -bazı üyeler evrende farklı yerler olduğunu anladı
    -bazı üyeler ibadete başladı
    -bazı üyeler yaşlandığını farketti
    -bazı üyeler fişi çekilmiş makina gibi çürümeye terketti kendini
    -bazı üyeler yaşam denen olgunun gerçekliği hakkında düşünmeye başladı
    -bazı üyeler bu dünyaya başıboş gönderilmediklerini bu dünyanın bir amacı olduğunu anladı, anlamaya çalıştı, anlayamadı.
    -yazık be arkadaşlar yazık vallahi bu kafadakilere

yııllardır rabbinizden kaçıyorsunuz ona olan borçlarınızı ödemiyorsunuz ve bunun için üzülmüyorsunuz. şu 2 gündür giremediğiniz oyuna içinizin gittiği kadar asıl sorumluluklarınızı ihmalinize içiniz gitmiyor be. az uyanın uyanın. ömrünüzü çürüttünüz bununla

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 May 2021
    kinggink, westerya ve mustafa1973 bunu beğendi.
  14. PankKK

PankKK User

bu oyunun form admini nerede bir cevap verin arkadaş kenara çekilip neyi izliyorsunuz bir cevap verin bu nedir ya

15. chat ban olduğunda anında gelen mesaj
    sistem: yasaklandın!

burdada aynı şeyi yapsanıza
    sistem: sorununuz kaile alında her aşamadan haberdar olacaksınız

16. amatör oyun siteleri sizden daha verimli valla oralarda çökme hiç yok

17. Oyuna 2 gündür giremeyenler var ve adminler ortada yok. Şaka gibi!

westerya bunu beğendi.
  18. .-Şimşek-.

.-Şimşek-. Guest

Merhabalar,

Burada kast ettiğiniz şey forum yetkililerinin sorunun üstünü örtmeye çalıştığı yönündedir. Bu yanlıştır bizle sorunlarınıza çözümle yaklaşmaya çalışıyoruz fakat bizden kaynaklı hatalı olmayan konuların her gün düzeltilmesi için foruma yazılıyor. İlgili yer bizler değiliz Support ekibidir, oraya raporlanması gerekiyor. Forumların kapatılması ile ilgili konuyu ileteceğim.

İyi forumlar.

Merhabalar,

Görevlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz fakat bu konunun muhattapı forum moderatörleri veya forum adminleri değildir. Ayrıca bizler her zaman müsait olamayabiliyoruz, elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalııyoruz.

İyi forumlar.

19. sayın forum modları evet sizler sorun çözme veya muhatap değilsiniz bunu biliyoruz zaten sorunun asıl kaynağı muhatap olan support ekibinin konuya suskun kalması 3 gündür attığımız ticketlere olumlu yada olumsuz cevap alamadık sizden isteğimiz sizin merkezle bize göre bağlantınız daha kolay olduğundan oyunda neler oluyora bir cevap verebileceğiniz çünkü support kendini kapadı oyuna giremiyoruz bilgi alamıyoruz artık tek bilgi kaynağımız modlar kaldı bildiğiniz kadarıyla bizi aydınlatırsanız seviniriz iyi günler

20. .-Şimşek-.

.-Şimşek-. Guest

Merhabalar,

Support sorunu ilettikten sonra gerekli bilgilendirmeler yapılıyor. Sorun ile ilgili açıklama yapıldı, buradan ulaşabilirsiniz. Sorunun çözüldüğüne dair açıklama da yapıldı ona da buradan ulaşabilirsiniz. Bizler de elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz ve sizleri bilgilendirmeye çalışıyoruz. Anlayışını için teşekkür ederim,

İyi forumlar.