Oyun Sorunu, yükleniyor Sorunu, takılıyor sorunu...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CLASSİ tarafından 25 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. CLASSİ

CLASSİ User

Dün benim canımı sıkan özellikle "oyun sorunu" başlıklı konunun bana hitap etmesi, ancak konu 19.55 te açılmış 80 dk sonra 21.15 te kapatılmış. Saatlerce veya günlerce oyuna giremeyen oyuncular varken ve foruma oyuncuların genelde günde sadece 1-2 defa girebilme durumu varken tek bir cevabı takiben 80 dk gibi kısa bir zaman diliminde kapatılmasıydı. Oyuna girmeme sorunu devam ederken konu kapatılmamalı idi diye düşünüyorum. Oyundaki sorunlar gibi zaman zaman forumdaki sorunları da yazmak gerekebiliyor, amacım sizleri şikayet etmek değil konuların çok çabuk kapatılmasından dolayı forumdaki genel bir sıkıntıyı dile getirmekti.

2. .-Şimşek-.

.-Şimşek-. Guest

Merhabalar,

Forumda bazen aynı konuyla ilgili o kadar çok mesaj birikiyor ki bazen kilitlenmesi gerekebiliyor. Genelde de bahsi geçen konu çözüme kavuştuğunda o konu kilitleniyor. Tabi ki sizin dile getirdiğiniz bu konuyu takım arkadaşlarıma da mutlaka ileteceğim,

İyi forumlar.

Mineral bunu beğendi.
  3. 1 haftadır oyuna giremiyorum ana sayfa tamam ama oyun yok bir güncelleme geldi sonra oyuna giremedim

4. Mineral

Mineral User

Din kūltūrū dersinde hoca kïzïm adın ne diyor kevser hocam diyor #Oku bakım kevser süresini deyince okuyor aferin kızım otur diyor.Oğlum senin adın ne diyor fatih hocam deyince oku bakım fatiha süresini deyince şakır şakır okuyor .Bu defa yanındaki öğrenciye oğlum senin adın ne deyince hocam adım yasin ama bana kısaca süphaneke derler'' diyor. Hocam şimdi bu 3 öğrenciden hangisi daha hayırlı onu söyleyin.

Son düzenlenen: 2 Haziran 2021