Oyun sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve börtecineee1453 tarafından 4 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim nereye açmam gerektiğini bulamadım kusura bakmayın . Oyunda 1 dakika hareket etmeden durursam oyun direk bağlantı koptu hatası veriyor bunun sebebi nedir acil yardım edin arkadaşlar .

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Herkesde aynı sorun var eğer oyun sekmesi aktifse oyundan kopmuyor ama başka bir sekme açıp başka yerlere bakarsan hemen bağlantı kopuyor o yüzden her zaman oyun sekmesi aktif olmalı.

3. Ne zamandır böyle bu sorun ve ne zaman çözülecek

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bağlantı sorunlarıyla ilgili olarak buradaki knuyu inceleyip,gerekenleri yaparsanız srununuz çözülecektir.

Keyifli Forumlar.

5. Bahsettiğim o değil modum . Tekrardan okuyunuz .

6. Merhaba ,

Ayarlar bölümünü kontrol edip " Hareketsizken havada dur " kısmında işaret yoksa kutuyu işaretleyip " Sabitle " kısmına bastıktan sonra kontrol ediniz.

İyi forumlar.

7. Hala aynı modum .

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Eskiden 3 dk sonra geminiz oyundan düşüyordu ama en son gelen güncelleme ile 1 ile 1.5 dk arasında düşmektedir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.