oyun sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .*elizondo*. tarafından 20 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. oyuna giriş yapabiliyorum ama başlaya bastığımda açılmıyor oynayamıyorum oyunu dün oynuyordum bi sıkıntı yoktu ama bu gün 4 saattir uğraşıyorum açılmıyorrr lütfen sorunu hallerderseniz sevinirim

2. Merhabalar;
    Çerezlerinizi silin,Dns ayarlarınızı kontrol edin,modeminizi resetleyin,güncel olmayam driverlarınızı kontrol edin,flash pleyerinizi güncelleyin.Bunların haricinde soruna devam ediyorsanız lütfen supporta yazınız.

İyi forumlar.

3. bannlanmışda olabilirsin ama belki şifrenle kullanıcı adını yanlış yazıyorsun emin ol bundan oyunu 10 snedir oynuyorum 2 sene önce hesap isim değişikliğinden sonra hesaba giriş ismimizzin değişmedi günden beri işte hesaba giriş ismimden giriyorum oyundaki ismim farklı daha sonra biraz ara verdim oyuna...Sürekli kullanıcı adına oyundaki ismimi yazıyormuşum...Tam 3-4 ay girmeyi denedim hep yanlış dedi dedim aha hesabı kaybettik..Mailede giremiyorum.Daha sonra farkettim..Kullanıcı adına oyundaki adımı yazıyormuşum sen düşün :)

4. flash player tmm her şey tamam oyuna giriyorum yani herşeye giriyorum başla ya basıyoru m oluyor tmm sorun yok ama bağlantı statüsü bağlantı kuruluyor lütfen bekleyin yazıyor ve öle devam ediyor yani herşey tamam sadece oynamak için girmiyor anlaamadım gitti geçen yılda öle oluyodu giriş yapıyorum oyuna herşey tamam dı ama oynayamıyodum böyle bi sorun var hani bazen bağlantı gide ya yeniden bağlan yazar aynen öle bişey galiba sorun oyunda 5 nick ime daha giriyorum ama oyuna bağlanamıyorum .lütfen hallledin admin beyler.

5. aynı sorunu bende yaşıyorum herseyım guncel cerzler silindi dns ayarlaır kontrol edıldı internetıme taraycma res attım ama hıc bır sekılde erişim saglayamıyorum clientte bağlanıyor lütfen bekleyın yazıyor ama sonuc yok bugun sabah 9 dan berı gıremıyorum oyuna lutfen yardımcı olun ..

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bağlantı sorunu yaşayanlar. Lütfen Anti-Virüs programınızı devre dışı bırakım oyuna bağlanmaya çalışınız. Sıkıntı bundan dolayıdır.

İyi Forumlar.

7. sayın uzman admın virus programını dahı kaldırdım guvenlık duvarını kapattım hepsını tek tek denedım yok olmuyor oyun sıstemıyle alakalı bır sorunsa lutfen bılgılendırın bızı tşkler..

8. Merhaba ,

Antivirüs programı yoksa bir de DNS ayarlarınızı kontrol etmenizde yarar var. Eğer her hangi bir DNS ayarı kullanıyorsanız otomatik dns kullan şeklinde ayarlayıp deneyiniz.

İyi forumlar.

9. sayın forum adminleri dediğiniz butun işlemleri gerçekleştirdim ve bıligsayarımdan hala giriş yapamıyorum oyun clientine bağlanıyor lutfen bekleyınız yazısından başka bırsey goremıyorum oyunu bırakıcm artık oynayamıyorum.

10. Merhabalar;

Bilgisayarınızda yüklü herhangi bir firewall vb. program varmı peki?

İyi forumlar.

11. aynı sorunu bende yaşyorum. ttneti bile arayım verileri güncelledim. başlata basıp bağlanmayı bekliyorum. bu bende 3-4 gündür var ama.. başka tarayıcılardan da denedim. sonuç yine aynı. savaştığımda patlıyorum. portalda doğ dedğimde arka planda doğmuş oluyorum ama bende ekran yok. tarayıcıdan komple kapatım yeniden giriş yapmayı deniyorum oda bir kaçkez deneyince oluyor..

12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Arkadaşlar bu durum hakkında sizlerden cevap bekliyorum. Bu sorunun neden kaynaklandığı hatanın kullanıcı mı yoksa oyundan mı kaynaklandığını bilmemiz gerek. Bu konuya yazılan her türlü yöntemi deneyiniz. Denediğiniz halde sonuç alamadıysanız. Lütfen bize bildirin. Ayrıca bu durumu supportada bildirmenizi isteyeceğim.

İyi Forumlar.

13. çakır admın bilgisayarımda gunlık duvarı vs hepsını devre dısı bıraktım kupıer kapısı guncellemesı gewlmedn once sorunsuz gırıyortdum ama son guncelleme geldıkten sonra gıremedım

14. Merhaba ,

Eğer DNS ayarı kullanıyorsanız iptal edip otomatik DNS aldırıp deneyiniz. Ayrıca virüs programı aktif ise bazen sıkıntı çıkarabiliyorlar.

İyi forumlar.